Netflix Daily

Netflix Daily: Mercedes-drama in Netflix-docu, Vaiana-actrice heeft nieuwe rol

Het Mercedes-drama van afgelopen weekend is door Netflix gefilmd voor de documentaire. Daarnaast heeft Auli‘i Cravalho, die doorbrak als Moana, een nieuwe rol te pakken in een Netflix-film. Ook is de cast voor een nieuwe serie van Shondaland bekend.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix present bij Mercedes-drama voor F1-docu

Netflix nam afgelopen weekend een kijk achter de schermen bij Mercedes. De producenten waren uitgenodigd om met de camera langs te komen voor de documentaire Drive to Survive. Op die manier moest het bijzondere weekend, waarin Mercedes hun 125-jarige betrokkenheid in de autosport vierden, worden vastgelegd. Het weekend verliep echter zeer teleurstellend voor Mercedes. De aflevering over de race in Duitsland wordt ongetwijfeld een interessante in het tweede seizoen van Drive to Survive. Seizoen 2 van de documentaire verschijnt in 2020 op Netflix.

Vaiana-actrice heeft rol in Netflix-film te pakken

Auli‘i Cravalho brak door vanwege haar rol in de Disney-film Vaiana, ook wel bekend als Moana. Nu heeft de achttienjarige actrice een nieuwe rol te pakken. Ze speelt een rol in de nieuwe Netflix-film Sorta Like A Rock Star. De film gaat over de optimistische Amber Appleton die in een schoolbus woont waar haar moeder chauffeur van is. Als een tragedie plaatsvindt verandert hun leven. De opnames van de film starten in oktober.

Cast voor Shondaland’s Bridgerton bekend

Netflix heeft de cast compleet voor de nieuwe Shondaland’s-serie Bridgerton. De Netflix-serie is gebaseerd op de boekenreeks van Julia Quinn. De hoofdrollen in de serie zijn voor: Luke Thompson (Dunkirk), Will Tilston, Florence Hunt en Ruby Stokes. Andere nieuwe castleden zijn Ben Miller, Bessie Carter, Harriet Cains, Martins Imhangbe en Lorraine Ashbourne.

Eerder werden Phoebe Dynevor, Jonathan Bailey, Luke Newton, Claudia Jessie en Ruth Gemmell al aangekondigd. De opnames vinden in Londen plaats en de serie moet in 2020 verschijnen. De serie biedt een kijkje in de Regency England romance en de glinsterende, rijke, seksuele, pijnlijke, grappige en soms eenzame levens van de vrouwen en mannen in Londen’s high society.

Deze films en series komen in augustus op Netflix

Juli zit er alweer bijna op, maar dat betekent niet dat het gedaan is met de leuke titels. Netflix heeft bekendgemaakt welke titels we in augustus op de streamingdienst mogen verwahten en ook daar zitten weer een aantal interessante titels bij. Onder meer Ted 2, Pitch Perfect 2 en Dear White People seizoen 3 komen naar Netflix.

Lees alles over de nieuwe titels van augustus

Nederlandse serie Toon aangekocht door Netflix

Netflix heeft de rechten binnengehaald van de serie Toon. De Nederlandse reeks werd gemaakt door KPN en is binnenkort wereldwijd te bekijken op Netflix. De hoofdrol in de serie is voor Joep Vermolen. Een releasedatum is nog niet bekend, al werd al wel gesproken over ‘binnenkort’.

Lees alles over Toon

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
The 100 (5 seizoenen +S06E11) Sci-Fi 2019 7.8
Twelve Forever (1 seizoen) Kinderen 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?