Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe serie Norsemen-makers, trailer komedie-crossover verschenen

Norsemen Netflix

Netflix heeft een nieuwe animatiekomedieserie besteld van de makers van Norsemen. Daarnaast is de officiële trailer van Game On gelanceerd. In de serie komen de bekende gezichten van een aantal Netflix-komedieseries samen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Norsemen-makers werken voor Netflix aan Captain Fall

Netflix heeft een nieuwe animatiekomedieserie besteld van de makers van Norsemen. Jon Iver Helgaker en Jonas Torgersen werken samen aan een nieuwe animatieserie genaamd Captain Fall. Daarin volgen we Jonathan Fall, een kersverse zeekapitein die onbewust aan het roer staat van een smokkelschip. De serie bestaat uit twintig afleveringen.

Trailer Game On: Komedie crossover verschenen

Netflix is aan de slag gegaan met een crossover waarin bekende komediepersonen samen komen. De officiële trailer van Game On is inmiddels gelanceerd. Daarin zien we een crossover tussen Mr. Iglesias, The Big Show Show, Family Reunion en Ashley Garcia: Genius in Love. Game On komt op 10 augustus naar Netfix.

Deze films en series komen in augustus op Netflix

Juli is amper achter de kiezen en eigenlijk zijn we nog wel even zoet met een aantal topseries die verschenen (of de komende dagen verschijnen met The Umbrella Academy 2 en Vis a Vis: El Oasis). Toch wordt het in augustus opnieuw fraai. Opnieuw krijgen geliefde series nieuwe seizoenen, in dit geval vaak ook de laatste seizoenen.

Lees alles over augustus

Ratched: Sadistische verpleegster uit One Flew Over The Cuckoo’s Nest

Ratched belooft horrorserie te worden waar iedereen op zit te wachten. Ryan Murphy heeft met zijn team van American Horror Story het verhaal van de sadistische verpleegster uit One Flew Over The Cuckoo’s Nest onder handen genomen. En daar is dan ook nog een sterrencast voor verzameld.

Lees alles over Ratched

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Inside the World’s Toughest Prisons (4 seizoenen) Docu 2016 6.5
Hejter Drama 2020 7.1

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren