Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe muziekfilm voor kinderen, Netflix werkt alleen met gevaccineerde acteurs

Netflix heeft een nieuwe muziekfilm aangekondigd voor kinderen. Het gaat om Vivo dat op 6 augustus naar de streamingdienst komt. Ondertussen is ook bekend geworden dat Netflix alleen nog werkt met gevaccineerde acteurs.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuwe kinderlijke muziekfilm Vivo aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe kinderfilm aangekondigd. Het gaat om Vivo dat op 6 augustus naar de streamingdienst komt. Daarin volgen we een muziekminnende kinkajoe die op een sensationele reis gaat om zijn levenslot te vervullen om een liefdeslied af te leveren voor een oude vriend.

Netflix werkt alleen nog met gevaccineerde acteurs

Netflix werkt alleen nog met gevaccineerde acteurs op de set, zo meldt Deadline. De acteurs in Amerikaanse productie van de dienst moeten volledig gevaccineerd voordat ze terug mogen keren op de set. Dat geldt voor alle aankomende series en films. Het is nog niet bekend hoe dat gaat met producties die nu al lopen. Ook crewleden die dicht bij de acteurs staan zullen volledig gevaccineerd moeten zijn.

Netflix maakt bekend: Sweet Tooth krijgt tweede seizoen

Het zat er natuurlijk al aan te komen, maar nu heeft Netflix het ook daadwerkelijk bevestigd: Sweet Tooth krijgt een tweede seizoen. Het avontuur van Gus, Jepperd en de rest krijgt dus officieel een vervolg.

Lees alles over Sweet Tooth

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in juli

Juli zit erop en het is dan ook tijd om je favorieten te kiezen. Want ook in juni zijn er weer heel veel nieuwe films, series en documentaires verschenen. Wat vind jij de beste nieuwe titels van juli 2021? Stemmen kan tot en met dinsdag 3 augustus.

Lees alles over de beste titelss

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Resort to Love Romance 2021 2021-07-29
Transformers: War for Cybertron Kingdom (1 seizoen) Anime 2020 7.4 2021-07-29
Saint Maud Drama 2021 6.7 2021-07-29

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?