Netflix Daily

Netflix Daily: Docu over moordzaak Waalse politicus, cast Haunting krijgt vorm

Netflix werkt samen met het Franse RTL voor een docusoap over een moordzaak waar een Waalse politicus bij betrokken lijkt. Daarnaast krijgt de cast van Haunting of Bly Manor vorm en is de trailer van The Two Popes verschenen met Anthony Hopkins en Jonathen Pryce.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix maakt docusoap over Waalse politicus

Netflix werkt aan een docusoap over de moordzaak van Bernard Wesphael. De Waalse politicus werd in 2013 aangehouden. Hij kwam als verdachte naar voren in de zoektocht naar de moordenaar op zijn vrouw Véronique Pirotton. Uit onderzoek bleek zij namelijk met geweld om het leven te zijn gebracht. Toch werd Wesphael uiteindelijk vrijgesproken. De docusoap moet zes afleveringen tellen en in 2020 op Netflix verschijnen.

Fanfavoriet keert terug voor Haunting of Bly Manor

Ondertussen wordt er steeds meer bekend over The Haunting of Bly Manor. Voor het vervolg op The Haunting of Hill House keren een aantal bekende gezichten terug. Nu is duidelijk geworden dat ook Henry Thomas, die de jongere versie van Hugh Crain vertolkte, terugkeert in het nieuwe seizoen. Eerder werden al bekend dat Victoria Pedretti (Nell Crain) en Oliver Jackson-Cohen (Luke Crain) terugkeren. Voor het nieuwe seizoen krijgen zij nieuwe rollen. The Haunting of Bly Manor wordt in 2020 op Netflix verwacht.

Élite nu al verlengd voor derde seizoen

Nog voordat het tweede seizoen gelanceerd is op Netflix heeft de streamingdienst al bekendgemaakt dat er een derde seizoen komt van de reeks. Ook werd duidelijk dat het in seizoen 2 draait om een vermissing, terwijl we in het eerste seizoen nog mee werden genomen in het verhaal van een moord.

Lees alles over Élite

Queen of the South nog lang niet voorbij: seizoen 5 besteld

Goed nieuws voor de liefhebbers van Queen of the South. In de Verenigde Staten is nu al een vijfde seizoen besteld van de reeks. Terwijl bij USA Network momenteel de uitzendingen van seizoen 4 plaatsvinden is besloten dat er ook een vijfde seizoen komt. In Nederland kunnen we bij Netflix al aan de slag met de eerste twee seizoenen.

Lees alles over Queen of the South

Trailer The Two Popes verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van The Two Popes naar buiten gebracht. In de film geven Anthony Hopkins en Jonathan Pryce een intiem kijkje in een historisch keerpunt binnen de katholieke kerk. De film is vanaf december op Netflix te bekijken. Een precieze releasedatum is er nog niet.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Designated Survivor: 60 days (1 seizoen) Drama 2019 7.9
Workin’ Moms (3 seizoenen) Komedie 2017 5.5
Falling Inn Love Romcom 2019
Kardec Bio 2019 6.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?