Netflix Daily

Netflix Daily: Brooklyn Nine-Nine ster met nieuwe sitcom en Netflix is jarig

Dit najaar komt er een nieuwe sitcom op Netflix. De setting hiervoor is een ouderwetse videotheek, waar we ook een bekend gezicht uit Brooklyn Nine-Nine zien. Deze week heeft Netflix alweer 25 kaarsjes mogen uitblazen!

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Blockbuster: nieuwe sitcom in videotheek

Er zijn heel wat sitcoms op de werkvloer gemaakt. Politiebureau’s, supermarkten en daar wordt nu een videotheek aan toegevoegd. Op 3 november zal de serie Blockbuster verschijnen, waarin we een bekend gezicht zien. Brooklyn Nine-Nine ster Melissa Fumero (Amy Santiago) speelt één van de hoofdrollen. Samen met onder Randall Park, Tyler Alvarez, Madeline Arthur en Olga Merediz. Het ooit zo grote Blockbuster-imperium is inmiddels op steven na dood. Timmy Yoon runt de laatste videotheek in de Verenigde Staten. Het personeel doet er alles aan om de tent overeind te houden.

Hiep, hiep, hoera! Netflix is 25 jaar

In Nederland zijn we sinds de zomer van 2013 aangesloten op de wondere wereld van Netflix, maar wist je dat Netflix al veel langer bestaat? Maandag werd de streamingdienst 25 jaar oud! In de begindagen was het dan ook nog geen streamingdienst, maar een videoband en dvd leveraar. In onderstaande grappige filmpje heeft Netflix de afgelopen kwart eeuw doorgenomen.

Resident Evil na één seizoen gecanceld

De horror van Resident Evil zal niet terugkeren. De serie is niet verlengd door Netflix en een tweede seizoen zit er niet in. De zombie dramareeks is na één seizoen gecanceld.

Lees alles over Resident Evil

Slotseizoen Manifest heeft officiële releasedatum en eerste beelden

Manifest seizoen 4 heeft een releasedatum te pakken. Op 28 augustus werd dit bekendgemaakt, wat te verwachten viel omdat dit gekoppeld is aan het vliegtuignummer van de serie: Flight 828. Een verrassing is de releasedatum niet, want ook deze heeft een diepere betekenis.

Lees alles over Manifest

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (5 seizoenen + S06E03) Drama 2022 7.5 2022-08-29
Burlesque Drama 2010 6.4 2022-08-29
El Caso Figo Docu 2022 2022-08-29

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?