Netflix Daily

Netflix Daily: OITNB-ster in Nederlandse serie, echte Marie over Unbelievable

Orange is the New Black-ster is te zien in Nederlandse BNN-varie serie. Daarnaast kennen we de rol van Chad Rook in The 100, raakte Ruby Rose bijna verlamd na een mislukte stunt en weten we hoe de echte Marie Adler denkt over Unbelievable.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Orange is the New Black-ster in Nederlandse serie

Nu Orange is the New Black is afgelopen hebben castleden meer vrije tijd over om met andere projecten aan de slag te gaan. Voor Laura Gómez, in de Netflix-serie beter bekend als Blanca Flores, betekent dat een rol in een Nederlandse serie. De actrice is naar Nederland toegekomen voor een rol in het tweede seizoen van de BNNVARA-serie ANNE+. Gómez wilde dolgraag een rol in de reeks. “Ik zei: zelfs als ik een boom moet spelen, kunnen ze op me rekenen.”

Marie Adler reageert op Unbelievable-serie

Unbelievable is één van de meest besproken Netflix-series van dit moment. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Ken Armstrong, één van de schrijvers die een artikel over het incident maakte, sprak met de echte Marie Adler over de serie. “Twee weken geleden kreeg ik een telefoontje van Marie. Ze vertelde me dat ze de serie had bekeken. Het bekijken was zwaar, zei ze. ‘Ik heb een beetje gehuild’, vertelde ze. Maar ze besloot dat ze de serie wilde bekijken en is blij dat ze het gedaan heeft. Ze noemde de show ‘uitstekend’.” Marie heeft haar pleegouders, met wie ze weer goed contact heeft, ook aangespoord de serie te bekijken.

Rol Chad Rook in slotseizoen The 100 bekend

De voorbereidingen voor het zevende en laatste seizoen van The 100 zijn inmiddels in volle gang. Dat betekent dat we ook steeds meer te weten komen over de castleden voor het slotseizoen. Chad Rook is één van de gezichten in het laatste seizoen. Hij speelt een Eligius IV-slachtoffer die ontwaakt uit zijn cryosleep. Als Hatch wil hij de mensen van wie hij houdt graag een beter leven geven.

Ruby Rose was bijna verlamd na mislukte stunt

Ruby Rose blijkt bijna verlamd te zijn geraakt na een mislukte stunt op de set van de nieuwe Batwoman-serie. De actrice, die eerder al een rol had in Orange is the New Black, brak bijna haar ruggengraat bij een misgelopen stunt. Uiteindelijk moest ze zelfs geopereerd worden nadat twee ruggenwervelschijven verschoven waren en haar gevoel in haar armen weg was.

BoJack Horseman 6 blijkt in tweeën geknipt én slotseizoen

Het is over en uit voor BoJack Horseman. Door middel van een video is bekend geworden dat de serie over een dronken paard na zes seizoenen stopt bij Netflix. Het laatste seizoen van de reeks wordt in twee delen geknipt. Dat eerste deel verschijnt nog later dit jaar en het slotdeel verschijnt in 2020.

Lees alles over BoJack Horseman

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in september?

We zijn op de laatste dag van september terecht gekomen. Een mooi moment om de balans op te maken. Wat vind jij de beste titels van september op Netflix in 2019? Laat je stem horen voor dinsdag 1 oktober, want dan worden de winnaars bekendgemaakt.

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Tiny House Nation (2 seizoenen) Reality 2019 8.0

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?