Netflix Daily

Netflix Daily: Eerste beelden The Crown S04, Joey King in Uglies

Het vierde seizoen van The Crown is in aantocht op Netflix. Seizoen 4 wordt op 15 november toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarnaast blijkt The Kissing Booth-actrice Joey King een rol te hebben in Uglies.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix toont eerste beelden van The Crown seizoen 4

Netflix heeft de eerste beelden getoond van het vierde seizoen van The Crown. Daarin zien we al een glimp van Emma Corrin als Prinses Diana. Het vierde seizoen neemt ons mee naar het einde van de jaren ’70. In 4 zijn rollen weggelegd voor Helena Bonham Carter (Princess Margaret), Tobias Menzies (The Duke of Edinburgh), Erin Doherty (Princess Anne), Emerald Fennell (Camilla Parker Bowles) en Marion Bailey (The Queen Mother).

Joey King van The Kissing Booth in Uglies

Joey King blijkt de hoofdrol te spelen in Uglies. De roman krijgt een eigen verfilming op Netflix. In het verhaal worden we meegenomen naar een dystopische wereld waar cosmetische ingrepen zijn toegelaten voor iedereen vanaf zestien jaar om ze ‘knap’ te maken. McG, eerder verantwoordelijk voor Babysitter, gaat met de titel aan de slag.

Verwijderalarm: 30 films en series gaan niet mee naar oktober

Het rustige is er wel weer vanaf in het Netflix Verwijderalarm. De afgelopen weken waren de films en series die gingen verdwijnen op één hand te tellen. Nu het einde van de maand rap nadert is dat wel een ander verhaal. Er gaan de komende dagen namelijk liefst dertig titels verdwijnen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Twee Kerstfilms musicals aangekondigd met Dolly Parton

De slee van de Kerstman begint vaart te maken. Onlangs werd The Christmas Chronicles 2 al aangekondigd, inclusief eerste beelden en een releasedatum, vandaag zijn daar twee kerstfilms bijgekomen. Christmas on the Square met Dolly Parton én Jingle Jangle: A Christmas Journey. In beide gevallen staat de muziek centraal, het zijn namelijk musicals.

Lees alles over de kerstfilms

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Michelle Buteau: Welcome to Buteaupia Stand-up 2020
Jumanji: The Next Level Actie 2019 6.7
Charlie’s Angels Actie 2019 4.8
Black & Blue Actie 2019 6.3
The Grudge Horror 2020 4.2
The 100 (6 seizoenen + S07E15) Sci-Fi 2020 7.8

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?