Netflix Daily

Netflix Daily: Barbaren zijn terug voor strijd met Romeinen en kijkcijferrecord Dahmer

De Barbaren zijn terug voor hun strijd met de Romeinen. De trailer is alvast verschenen, een kleine maand voor de release van het seizoen. Afgelopen week werd Dahmer gelanceerd en deze serie weet nieuwe records neer te zetten op de streamingdienst.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Barbaren zijn terug voor hun strijd met de Romeinen

Het tweede seizoen van Barbaren staat voor de deur. Na het zinderende eerste seizoen gaat de strijd vervolgd worden tegen de Romeinse bezetters. Nieuwe helden, nieuwe verbintenissen, nieuwe vijanden – de strijd is nog niet gestreden, zo klinkt het vanuit Netflix. Op 21 oktober zal het seizoen verschijnen en nu is alvast de trailer te bekijken.

Dahmer zet flinke kijkcijferrecords neer

Dahmer is een groot succes op Netflix. De nieuwe serie van Ryan Murphy over het leven van Jeffrey Dahmer kende de beste eerste week ooit voor een nieuwe serie. De reeks is namelijk 196,2 miljoen uur bekeken. Dat is de beste eerste week voor een compleet nieuwe serie. Onder meer Stranger Things zette eerder dit jaar nog hogere cijfers neer, maar dat ging al om een vierde seizoen van een serie. Squid Game haalde opvallend genoeg nóg een betere week, alleen dat ging niet om de openingsweek van een serie. De Zuid-Koreaanse reeks werd een hype en scoorde daardoor in de derde week het beste.

BBC-serie Inside Man met David Tennant komt naar Netflix

De Engelse omroep BBC werkt vaak samen met Netflix en die samenwerking krijgt nu een vervolg met de serie Inside Man met David Tennant. Die is namelijk óók op weg naar onze favoriete streamingdienst!

Lees alles over Inside Man

Peaky Blinders-film laat nog (heel) lang op zich wachten

Iedere Peaky Blinders-fan weet inmiddels wel: de populaire BBC-serie is misschien ten einde, maar er komt nog een film aan! Maar wanneer kunnen we die precies verwachten? Nou, voorlopig helaas nog niet…

Lees alles over Peaky Blinders

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Floor is Lava (3 seizoenen) Reality 2022 5.3 2022-09-29
Die Kaiserin (1 seizoen) Romance 2022 2022-09-29

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?