Netflix Daily

Netflix Daily: Another Life krijgt seizoen 2, musicalaflevering Lucifer

Another Life krijgt een tweede seizoen op Netflix en de opnames staan al gepland. Daarnaast is er meer bekend over de musicalaflevering van Lucifer en gaan twee Game of Thrones-makers exclusief aan de slag voor Netflix.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Another Life krijgt tweede seizoen op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Another Life, want inmiddels is bekendgemaakt dat er een tweede seizoen komt van de reeks. De opnames gaan in 2020 van start en bekende gezichten keren terug. Zo zien we Katee Sackhoff, Justin Chatwin, Samuel Anderson en Elizabeth Faith Ludlow opnieuw hun personages vertolken.

Lucifer seizoen 5 krijgt musicalaflevering in zwart wit

Het vijfde seizoen van Lucifer krijgt een musical-aflevering in het zwart wit. Tom Ellis, de acteur die voor de serie in de huid kruipt van Lucifer Morningstar, vertelde het één en ander over de aflevering op zijn Instagram-profiel. Aflevering 4 wordt de musicalaflevering van de reeks.

GoT-makers stoppen Star Wars-project voor Netflix

David Benioff en DB Weiss hebben besloten te stoppen met een trilogie van de Star Wars films. De twee showrunners van Game of Thrones leken daarmee aan de slag te gaan, maar hebben nu besloten hun werkzaamheden daarvoor te staken. Zo kunnen ze zich volledig focussen op hun deal met Netflix om exclusieve content te produceren.

Slotseizoen Lucifer opgesplitst in twee delen

Het vijfde en tevens laatste seizoen van Lucifer zal in veel opzichten speciaal worden. De opnames zijn momenteel bezig en daar is dankzij Kelly Clarkson groot nieuws naar buiten gekomen. Het seizoen wordt namelijk in twee delen gesplitst. Waarbij er per badge acht afleveringen verschijnen.

Lees alles over Lucifer

Alles wat we weten over Vis a Vis spin-off: El Oasis

Vis a Vis is weliswaar klaar op Netflix, maar dat betekent niet dat we helemaal niets meer hoeven te verwachten van Macarena en Zulema. De twee zijn nu een roversduo gestart waarover een spin-off wordt gemaakt genaamd El Oasis. We hebben alle informatie over de reeks

Lees alles over Vis a Vis

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Supergirl (4 seizoenen + S05E04) Actie 2019 6.4
The Lies Within (S01E04) Drama 2019
Luis Miguel – The Series (1 seizoen) Drama 2018 8.1
Shine on with Reese (1 seizoen) Docu 2018 8.4
Arsenio Hall: Smart & Classy Stand-up 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?