Netflix Daily

Netflix Daily: Zeven nieuwe Spaanse titels naar Netflix, Gorillaz-film aangekondigd

La Casa de Papel Netflix

Netflix heeft zeven nieuwe Spaanse titels aangekondigd voor zijn streamingdienst. Na de successen van onder andere La Casa de Papel en Vis a Vis mogen we ons opmaken voor heel wat nieuws. Ook is er een Gorillaz-film aangekondigd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Zeven nieuwe Spaanse titels naar Netflix

In navolging van de successen van onder meer La Casa de Papel en Vis a Vis heeft Netflix zeven nieuwe Spaanse titels aangekondigd. Tot de nieuwe projecten behoren onder meer een aantal korte series. De eerste daarvan is El Tiempo Que Te Doy dat bestaat uit tien afleveringen van tien minuten. Deze serie vertelt het verhaal van Lina die door moet met haar leven nu Nico weg is. Een andere tien minuten-afleveringen serie is Ídolo waarin een grote musicalster sterft voor de ogen van zijn fans tijdens een concert. Lazaro, een grote fan, ziet de kans om zijn eigen idool te worden.

Daarnaast is ook Feria aangekondigd waarin twee zussen ontdekken dat hun ouders monsters zijn. Ook verschijnen de documentaires 800 meters, The Wanninkhof Case en de projecten The Beast en Odio.

Netflix kondigt langverwachte Gorillaz-film aan

Goed nieuws voor de fans van The Gorillaz. De band krijgt namelijk een eigen film, naast dat er ook gewerkt gaat worden aan een tweede seizoen van Song Machine. “We hebben een overeenkomst om een film te maken met Netflix. Ik denk dat we het tweede seizoen moeten afmaken en dat er dan tijd is om eindelijk de Gorillaz-film uit te brengen. Fingers crossed”, aldus Damon Albarn.

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 44

Terwijl het slot nadert heeft Undercover opnieuw een serieuze uitdager gekregen. De Duitse serie Barbaren is de lijsten binnengevlogen en direct naar de eerste plaats doorgestoten. Houden de Germanen en Romeinen dit lang vol, of kent Undercover toch een sterk eindschot?

Lees alles over de meest populaire titels

Makers Safe en The Stranger aan de slag met Stay Close met topcast

De series gebaseerd op de boeken van Harlan Coben blijven zich in rap tempo opvolgen. Zowel Safe als The Stranger waren grote successen, in juni werd een Poolse vertolking van The Woods gelanceerd. Het team achter de eerste twee series gaat nu aan de slag met Stay Close en heeft weer een topcast weten te verzamelen.

Lees alles over Stay Close

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Debt Collector 2 Actie 2020 5.7
Gigantosaurus (1 seizoen) Kinderen 2019 7.4

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?