Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer van David Fincher’s The Killer en Last Call for Istanbul

The Killer moet één van de knallers van dit najaar worden op Netflix, de trailer van de film van David Fincher is nu verschenen. In november is het ook tijd voor de romantische film Last Call for Istanbul.

Trailer van The Killer verschenen

Michael Fassbender (bekend van een hele rits films, waaronder X-Men) speelt de hoofdrol, die van een huurmoordenaar. De koelbloedige killer raakt op een gegeven moment verwikkeld in een strijd met alles en iedereen, bovenal zijn eigen werkgever… en zijn eigen psyche. Het gaat mentaal gezien namelijk helemaal niet zo goed met het personage van Fassbender! En om dat ook nog eens te combineren met een internationale klopjacht, tja, het maakt het er niet makkelijker op. Op 10 november staat The Killer op Netflix, de trailer is nu te zien.

Last Call for Istanbul

Een toevallige ontmoeting op de luchthaven bezorgt twee getrouwde mensen een onvergetelijke nacht vol spanning, verlangen en verleiding in New York. Deze romantische film is vanaf 24 november te zien op Netflix en de eerste beelden van Last Call for Istanbul zijn ook verschenen.

Sagrada Familia keert terug met tweede seizoen

Sagrada Familia keert terug voor een tweede seizoen. Komende maand is het raak voor de Spaanse reeks, waarvan de eerste afleveringen vorig jaar zeer goed werden ontvangen. Het verhaal wordt nu weer opgepakt.

Lees alles over Sagrada Familia

Misdaadserie Suburra krijgt in november vervolg: Suburræterna

Suburra was eerst een film (2015), maar kreeg later de ‘Netflix-behandeling’ en werd omgeturnd tot een serie in 2017. Nu krijgt die show weer een vervolg, genaamd Suburræterna, die ook bij de streamingdienst te zien zal zijn. De maffia keert binnenkort dus terug!

Lees alles over Suburræterna

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Strong Girl Nam-soon (1 seizoen) Drama 2023 2023-10-29
Shameless (11 seizoenen) Drama 2021 8.5 2023-10-28
Castaway Diva (1 seizoen) Drama 2023 2023-10-28

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?