Netflix Daily

Netflix Daily: Verband tussen Netflix-kerstfilms, David Lynch maakt nieuwe serie

De kerstfilms van Netflix blijken met elkaar in verband te staan. De streamingdienst heeft een overzicht onthuld. Ondertussen werkt David Lynch voor Netflix aan een nieuwe serie met als werktitels Wysteria.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Kerstfilms Netflix staan met elkaar in verband

Nu Kerstmis steeds dichterbij komt, is de kans groot dat je inmiddels bent begonnen aan de nodige kerstfilms. Wie al verschillende films heeft bekeken, is het misschien wel opgevallen dat de meeste kerstfilms op Netflix met elkaar in verband staan. Is het je bijvoorbeeld opgevallen dat A Christmas Prince op tv is in The Holiday Calendar of dat Aldovia wordt genoemd in The Knight Before Christmas? Hieronder een overzicht met de verbanden.

David Lynch maakt nieuwe Netflix-serie

David Lynch gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe serie. Volgens Amerikaanse media werkt hij aan een project dat tot nu toe door het leven gaat onder de naam Wysteria. De opnames starten in mei, maar meer wordt er nog niet bekend gemaakt. Voorheen werkte Lynch aan onder meer Twin Peaks.

Deze films en series komen in december op Netflix

De laatste maand van het jaar gaat van start. Netflix blijft in rap tempo daarin weer films en series toevoegen, al is dit wel de eerste maand waarin de coronaproblemen zichtbaar worden. Want de grote kraker van dit najaar is logischerwijs nog niet af.

Lees alles over december

Extra Verwijderalarm: 47 films en series gaan niet mee naar december

Zoals aangekondigd in het reguliere Netflix Verwijderalarm is het tijd voor een Extra editie. Het einde van de maand november staat voor de deur en dat levert weer flink wat films en series op die gaan verwijden. 47 om precies te zijn.

Lees alles over het extra verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Trico Tri: Happy Halloween Komedie 2018 2020-11-29

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?