Netflix Daily

Netflix Daily: Twijfels omtrent tweede seizoen Outer Banks, Carole Baskin wil eigen serie

In de laatste dagen verschenen verschillende geruchten dat er dan toch geen tweede seizoen van Outer Banks zou komen. Dat is volgens de cast echter niet het geval. Daarnaast wil Carole Baskin uit Tiger King een eigen serie.
Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Twijfels omtrent tweede seizoen Outer Banks

Er zijn twijfels ontstaan omtrent de toekomst van Outer Banks. Het eerste seizoen van de serie werd in april gelanceerd en in juli werd de serie vernieuwd voor een tweede seizoen. Recent verschenen echter geruchten dat de serie na één seizoen toch geannuleerd zou worden. Dat is volgens de cast echter niet waar. Zo laat Chase Stokes weten: “We zijn okay, maak je geen zorgen.” De productie van seizoen 2 is nog in volle gang. Mogelijk wordt het tweede seizoen in de zomer of herfst gelanceerd. De geruchten lijken te zijn ontstaan nadat duidelijk werd dat de makers van Outer Banks worden aangeklaagd door een schrijver die een verhaal heeft geschreven dat zich afspeelt in Outer Banks.

Carole Baskin uit Tiger King wil eigen serie

Carole Baskin werkt aan een eigen serie. Baskin werd bekend door de Netflix-serie Tiger King waarin het draaide om het flamboyante leven van Joe Exotic. Binnenkort is het de beurt aan haar eigen verhaal. “Ik ben momenteel druk bezig met het voeren van onderhandelingen met betrekking tot een tv-serie. De serie zou volledig draaien om de mishandeling van de grote katachtigen waarvoor we alles in het werk stellen om het een halt toe te roepen. Bovendien zal ook het schrijven van mijn memoires uitgebreid aan bod komen.”

Verwijderalarm: 56 films en series exit op laatste twee dagen van 2020

De definitieve lijst is bekend van films en series die op de laatste dagen van december verdwijnen van Netflix. Afgelopen weekend brachten we al een Extra Verwijderalarm, omdat er heel veel films verdwenen op 29 december. Op de twee slotdagen van 2020 komen daar nog eens 56 titels bij.

Lees alles over het Verwijderalarm

Netflix Top 50 van 2020: Nummers 40 tot en met 31

De Netflix Top 50 van 2020 is van start. Maakten we vorig jaar een lijst met de 25 beste titels, in alle eerlijkheid was daar dit jaar geen beginnen aan. Er is zoveel moois verschenen, series, films en documentaires waar veel over te doen was. En tegelijkertijd willen we jullie tijdens de huidige lockdown ook gewoon zo veel mogelijk tips geven dat de dagen mooi gevuld worden.

Lees alles over de top 50

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?