Netflix Daily

Netflix Daily: Gabriel uit Emily in Paris baalt van imago, foutje in Don’t Look Up bewust gemaakt

Lucas Bravo, beter bekend als Gabriel uit Emily in Paris, baalt van zijn imago. Hij wordt inmiddels gezien als de ‘knappe gast’, maar probeerde dat juist altijd te voorkomen. Ondertussen blijkt dat er in de nieuwe Netflix-film Don’t Look Up bewust een fout is gemaakt.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Lucas Bravo (Gabriel) kan door Emily in Paris nog moeilijk werk vinden

Lucas Bravo is volop te zien in het tweede seizoen van Emily in Paris. De 33-jarige acteur kruipt voor de romantische komedieserie in de huid van Gabriel. Het liefst zou hij het imago van ‘knappe gast’ echter van zich af willen schudden, zo vertelt hij aan The Times. Bravo meent namelijk dat hij juist vanwege zijn uiterlijk vaak geen rollen kon scoren.

In Frankrijk zouden ze namelijk op zoek zijn naar ‘gebroken gezichten’ die ‘karakter’ hebben. Door zijn uiterlijk wordt Bravo eerder weggezet als de ‘domme sportleraar’ dan als een intelligent karakter. “Het maakte me erg zelfbewust. Want als je nadenkt over die stereotypering en de mensen die het omvat, zie je altijd een gezonde, goed uitziende, gespierde persoon. Dat ben ik niet.”

Foutje in Don’t Look Up bewust gemaakt

Kijkers van Don’t Look Up hebben in de film mogelijk een editing foutje voorbij zien komen. Het gaat om een shot rond de 1 uur 30 waarop te zien is dat de crew achter Jennifer Lawrence en Timothee Chalament staan. Het foutje dat de makers er expres in hebben laten zitten. “Zo wilden we de gekke filmervaring tonen.”

Deze films en series komen in januari 2022 op Netflix

Het nieuwe jaar trapt gelijk lekker af op Netflix met heel wat films en series in de aankomende weken. In januari staan er fraaie nieuwe titels gepland en series keren terug met nieuwe seizoenen. Waarvan sommigen ook gelijk de laatste seizoen.

Lees alles over deze films

Emily in Paris-maker over seizoen 2 cliffhanger: “Duivels dilemma”

Het tweede seizoen van Emily in Paris verscheen afgelopen woensdag online op Netflix. De finale-aflevering laat ons achter met een gigantische cliffhanger. De grote vraag is dan ook: blijft Emily in Parijs of kiest ze ervoor om terug te keren naar haar oude leven? TV Line ging het gesprek aan met showrunner Darren Star over de finale-aflevering en het derde seizoen.

Lees alles over Emily in Paris

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Standups (3 seizoenen) Cabaret 2021 6.7 2021-12-29
The Future Diary (5 afleveringen) Reality 2021 2021-12-29
Crime Scene: The Times Square Killer (1 seizoen) Docu 2021 2021-12-29
Folk med Angest (1 seizoen) Crime 2021 2021-12-29

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?