Netflix Daily

Netflix Daily: Tweede seizoen Formule 1-docu en film Kimmy Schmidt?

Heel wat vraagtekens vandaag in de Netflix Daily. Want komt er een tweede seizoen van de Formule 1-docureeks op Netflix? En krijgt Unbreakable Kimmy Schmidt nou wel of niet een afsluitende film?

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Tweede seizoen Formule 1-docu aanstaande

Netflix en Liberty Media blijken een deal te hebben gemaakt voor een tweede seizoen van hun documentairereeks. In maart wordt het eerste seizoen van de serie verwacht, nadat Netflix afgelopen kalenderjaar vrije toegang kreeg tot alle coureurs en circuits. Tijdens een sponsorbijeenkomst van Robert Kubica, de Poolse coureur die na een zware crash en jaren van revalidatie terugkeert in de Formule 1, werd volgens GPBlog duidelijk dat er een tweede seizoen zal komen. De crew die opnames maakte namens Netflix gaf namelijk aan dat de beelden van de sponsorbijeenkomst bedoeld waren voor het tweede seizoen.

Zack Snyder regisseert Army of the Dead

Zack Snyder is door Netflix aangesteld om Army of the Dead te regisseren. In de zombie-thrillerfilm neemt een groep huursoldaten de ultieme gok. Ze reizen af naar een quarantaine-zone nadat een zombie-uitbraak heeft plaatsgevonden. Hun doel? De grootste overval ooit uitvoeren.

De beste titels uit januari op Netflix

De eerste maand van januari heeft aardig wat nieuwe titels opgeleverd op Netflix. Nu is het de beurt aan onze lezers om te bepalen wat de beste films, series, nieuwe seizoenen, documentaires en non scripted shows uit januari 2019 waren.

Stem op de beste titels van januari 2019

Afsluitende film Kimmy Schmidt blijft een optie

Met het tweede deel van seizoen 4 is er een einde gekomen aan de serie Unbreakable Kimmy Schmidt. De bekroonde komedie is mogelijk nog niet helemaal afgerond, want bij de bekendmaking van het stoppen van de serie werd al gesproken over een afsluitende film. Makers Tina Fey en Robert Carlock hebben aan The Hollywood Reporter laten optekenen dat Netflix graag wil dat ze terughoudend zijn over een potentiële film, máár dat het absoluut nog een mogelijkheid is. Carlock: “We geloven dat we nog meer verhalen te vertellen hebben, hopelijk komt er spoedig een bekendmaking.”

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
The Nice Guys Actie 2016 7.4
The Search for Freedom Docu 2015 6.9
The Shack Drama 2017 6.3
Adult Beginners Komedie 2014 5.6
Sunshine Superman Docu 2014 6.9
Low Down Drama 2014 6.1

➡ Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van Yesterday

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?