Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe dramafilm met Cumberbatch, trailer Las Chicas del Cable

Sherlock seizoen 4 Netflix

Netflix heeft een nieuwe dramafilm aangekondigd met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol. Daarnaast is de eerste trailer verschenen van het laatste seizoen van Las Chicas del Cable en heeft Netflix een nieuwe spionageserie besteld.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix kondigt dramafilm met Benedict Cumberbatch aan

Netflix heeft een nieuwe dramafilm aangekondigd waarin de hoofdrol is voor Benedict Cumberbatch. Het gaat om The Power of the Dog waarvan de opnames inmiddels gestart zijn. De film is gebaseerd op een roman van Thomas Savage. Een releasedatum voor de film is nog niet bekend, maar gesproken wordt over 2021. De film vertelt het verhaal van twee broers die een grote boerderij in Montana bezitten. Als één van hen trouwt worden ze echter tegen elkaar opgezet.

Trailer slotseizoen Las Chicas del Cable verschenen

De nieuwe trailer van het laatste seizoen van Las Chicas del Cable is verschenen. Het eerste deel van het slotseizoen wordt op 14 februari toegevoegd aan het aanbod van Netflix en voor dat eerste deel is nu een trailer verschenen. We zien hoe Lidia, Marga, Carlota en Óscar een beter beeld krijgen van hun lotsbestemming.

In From the Cold wordt nieuwe spionageserie van Netflix

Netflix is druk bezig met het bestellen van nieuwe series. Zo heeft de streamingdienst nu ook een nieuwe spionageserie aangekondigd genaamd In From the Cold. De hoofdrol daarin is voor Margarita Levieva. De serie telt acht afleveringen en laat zien hoe een Amerikaanse alleenstaande moeder met haar dochter naar Europa gaat voor een vakantie. Tot de CIA haar dwingt om weer aan de slag te gaan als Russische spion. Het doel? Een schurk die een reeks manische en moorddadige incidenten heeft veroorzaakt.

La Casa de Papel komt met documentaire

De release van het vierde seizoen van La Casa de Papel zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Er is nu namelijk naar buiten gebracht dat er behalve nieuwe afleveringen ook een special zal verschijnen. Het gaat om een documentaire die net als seizoen 4 ook op 3 april wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Lees alles over La Casa de Papel

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in januari?

In vliegende vaart is Netflix van start gegaan in 2020. De eerste maand van het jaar is alweer bijna om, tijd dus om te stemmen op jouw favorieten. Wat zijn de beste series, films, documentaires en reality/non-scripted titels die in januari zijn verschenen.

Lees alles over de beste titels in januari

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Riverdale (3 seizoenen + S04E11) Drama 2019 7.4
What the Love! With Karan Johar (1 seizoen) Reality 2020
The Stranger (1 seizoen) Crime 2020
Ainori Love Wagon: African Journey (1 seizoen) Reality 2020
When Calls the Heart (6 seizoenen) Drama 2019 8.6

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren