Netflix Daily

Netflix Daily: Seizoen 4 voor Castlevania, aanmelden voor Love is Blind

Netflix heeft bekendgemaakt dat Castlevania nog een seizoen doorgaat op de streamingdienst. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om je aan te melden voor een gloednieuw seizoen van Love is Blind.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Vierde seizoen besteld voor Castlevania

De anime-serie Castlevania gaat verder. Netflix heeft razendsnel na de release van het derde seizoen bekendgemaakt dat er ook een vierde seizoen in aantocht is. Een releasedatum voor dat vierde seizoen is nog niet bekend, maar dat we ons op mogen maken voor nieuwe afleveringen is zeker.

Aanmeldperiode voor Love is Blind gestart

Netflix maakte recent bekend dat Love is Blind kan rekenen op een tweede seizoen. Achter de schermen wordt inmiddels hard gewerkt aan een vervolg en ook jij kan er volgend seizoen bij zijn. De zoektocht naar een internationale mix van kandidaten is inmiddels namelijk gestart en opgeven kan via de officiële website. Daar wachten 53 vragen op je.

In de realityserie zagen we eerder hoe kandidaten gesprekken met elkaar voeren zonder dat ze elkaar zien. Als ze een klik voelen, krijgen ze de mogelijkheid om zich met elkaar te verloven. Pas dan zien ze elkaar voor het eerst en gaat het avontuur verder. Uiteindelijk besluiten de kandidaten ook of ze daadwerkelijk willen trouwen.

Tweede seizoen Locke & Key aangekondigd door Netflix

De aankondiging voor Locke & Key seizoen 2 heeft niet lang op zich laten wachten. De verfilming van de gelijknamige comic verscheen een kleine twee maanden geleden. Nu zal er een tweede seizoen volgen over de familie Locke en het Key House.

Lees alles over Locke & Key

Seizoen The Flash noodgedwongen verkort; Riverdale onzeker

The Flash zal dit jaar niet eindigen met een finale. De laatste afleveringen van seizoen 6 zijn nog niet opgenomen en dat zal voorlopig door het coronavirus ook niet meer gebeuren. Dit laat The CW weten. Hoe het met onder meer Riverdale zal aflopen de komende periode is onzeker.

Lees alles over de series van The CW

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Suits (7 seizoenen) Drama 2013 8.8
Itaewon Class (1 seizoen) Drama 2020 8,5
Making Unorthodox Docu 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?