Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe Franse films en series naar Netflix, beelden Shadow and Bone

Netflix heeft na het succes van Lupin ervoor gekozen om zich meer te richten op nieuwe Franse films en series. We mogen binnenkort dan ook een rits nieuwe films en series uit Frankrijk op de streamingdienst verwachten, waaronder één titel met Omar Sy. Daarnaast is de officiële trailer van Shadow and Bone gelanceerd.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix geeft groen licht voor Franse films en series

Na het grote succes van Lupin gaat Netflix meer titels uit Frankrijk halen. We mogen ons opmaken voor verschillende actiefilms en dramaseries. Tussen de nieuwe films zit onder meer de thriller A Tombeau Ouvert. Ook gaat Netflix aan de slag met sequels op On the Other Side of the Tracks met Omar Sy en Lost Bullet. Wat betreft nieuwe series mogen we in ieder geval rekenen op The 7 Lives of Lea en Bendo.

Officiële trailer Shadow and Bone verschenen

Netflix heeft de trailer van Shadow and Bone gelanceerd. Het eerste seizoen van de serie komt op 23 april naar de streamingdienst. De serie is gebaseerd op de Grishaverse-romans van Leigh Bardugo. We zien hoe krachten samenspannen tegen een jonge soldaat die een kracht onthult waarmee haar wereld kan worden verenigd.

Quién Mató a Sara seizoen 2 over twee maanden al op Netflix

Het razendsnelle verlengnieuws houdt maar niet op. Quién Mató a Sara is afgelopen week op Netflix verschenen en heeft inmiddels de eerste plaats in de dag top-10 van de streamingdienst bereikt. Wie gelijk door wil vanwege de cliffhanger hoeft niet lang te wachten. Seizoen 2 komt namelijk razendsnel.

Lees alles over Quién Mató a Sara

Verwijderalarm: Waslijst voor slotdag maart is verder gegroeid

Met een Extra Verwijderalarm brachten we afgelopen weekend al in kaart wat er op de slotdag van maart zou gaan verdwijnen. Inmiddels is de lange lijst nog verder gegroeid. Op 31 maart zullen er namelijk liefst 65 films en series van Netflix verdwijnen.

Lees alles over het Verwijderalarm

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Snowpiercer (2 seizoenen) Sci-Fi 2021 6.5 2021-03-30
De Octonauten en de Ring van Vuur Kinderen 2021 2021-03-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?