Netflix Daily

Netflix Daily: Groen licht voor Nederlandse en Vlaamse series, Umbrella Academy-personage wordt transgender

Netflix heeft groen licht gegeven voor een handvol Nederlandse en Vlaamse series. Veel informatie wil Antoinette Beumer er helaas nog niet over geven. Ondertussen gaat het karakter van Elliot Page in Umbrella Academy veranderen. Hij speelt niet langer Vanya Hargreeves, maar heet vanaf nu Viktor Hargreeves in de serie.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Groen licht voor Nederlandse en Vlaamse series

Netflix heeft groen licht gegeven voor een handvol Nederlandse en Vlaamse series. Het is Antoinette Beumer, director Original Series Benelux, die bepaalt welke Nederlandse en Vlaamse series worden gemaakt. Een handvol projecten zijn al toegezegd, maar veel informatie wil ze daar nog niet over geven. Momenteel kunnen we op Netflix al kijken naar Undercover en Ares uit Nederland/België. Binnenkort komt daar Dirty Lines bij.

Umbrella Academy-personage wordt transgender

De rol van Elliot Page gaat veranderen in de Netflix-serie Umbrella Academy. Page speelde in de eerste twee seizoenen van de serie de rol van cisgender vrouw Vanya Hargreeves. Voor het nieuwe seizoen verandert de naam van het personage naar Viktor Hargreeves en wordt het karakter aangesproken met hem/hij/zijn. Elliot maakte zelf ook een soortgelijke ontwikkeling door. De Canadese acteur veranderde in 2020 zijn naam van Ellen naar Elliot en is openlijk transgender.

Bevestiging: Chesapeake Shores verlengd voor finaleseizoen

Tweeëntwintig weken moesten de fans van Chesapeake Shores erop wachten, nu is eindelijk de bevestiging daar. Er komt een zesde seizoen van de romantische dramaserie. Dit werd eerder deze week al duidelijk toen bleek dat er opnames gepland stonden. Tegelijkertijd heeft Hallmark ook slecht nieuws: de serie stopt!

Lees alles over Chesapeake Shores

Ozark seizoen 4B komt veel sneller dan gedacht

Het laatste deel van Ozark komt veel sneller naar Netflix dan verwacht. Zoals in de teaser van de releasedatum ook wordt vermeld: The end arrives sooner than you think. Eind april komt Ozark seizoen 4B namelijk al op Netflix. De trailer is nu ook verschenen.

Lees alles over Ozark

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Granizo Drama 2022 2022-03-30
Trust No One: The Hunt for the Crypto King Docu 2022 2022-03-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?