Netflix Daily

Netflix Daily: The Kissing Booth 2 cast bekend en goed nieuws voor Formule 1-docu

De cast voor het tweede deel van The Kissing Booth is bekend. Daarnaast heeft Netflix goed nieuws ontvangen vanuit Mercedes en Ferrari voor het tweede deel van de Formule 1-documentaire. Gina Rodriguez uit Jane the Virgin heeft een nieuwe hoofdrol te pakken.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Cast The Kissing Booth 2 bekend

Netflix werkt aan een tweede film over The Kissing Booth. Nu is duidelijk geworden welke nieuwe castleden we mogen verwachten in het vervolg. Netflix werkt aan een tweede film over The Kissing Booth. Nu is duidelijk geworden welke nieuwe castleden we mogen verwachten in het vervolg. Maisie R-Sellers van Legends of Tomorrow speelt in The Kissing Booth 2 een schoolmeisje die dicht naar Noah toe groeit. De nieuwe acteur Taylor Perez speelt Marco, een nieuwe klasgenoot van Elle waarmee zij een hechte vriendschap ontwikkelt.

Ferrari en Mercedes werken nu wel mee aan F1-docu

Goed nieuws voor de fans van de Formule 1 documentaire van Netflix. Netflix werkt achter de schermen al aan een tweede seizoen en Ferrari en Mercedes zouden toestemming hebben gegeven om ook hun teams te volgen. Voor het eerste seizoen waren de twee teams nog niet bereid om mee te werken, maar na het zien van het eerste seizoen zijn ook zij om.

Gina Rodriguez in nieuwe film Awake

Gina Rodriguez heeft een rol gescoord in de nieuwe film Awake van Mark Raso. Rodriguez speelt een voormalig soldaat wiens dochter misschien wel de sleutel is om een groot geheim te ontrafelen. Met haar in handen komen ze misschien wel achter de reden hoe de elektronica overal ter wereld kon worden uitgeschakeld. Ook komen ze er misschien achter hoe het mogelijk is dat de mensen niet meer kunnen slapen.

Nieuwe serie Trinkets aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe serie aangekondigd over drie meiden die elkaar totaal niet kennen. Als ze erachter komen dat ze dezelfde passie delen, worden ze echter al snel vriendinnen. De serie wordt hier en daar al vergeleken met The Breakfast Club en verschijnt op 14 juni op Netflix.

Lees: Alles over Trinkets

The Dark Crystal: Age of Resistance kent releasedatum

Netflix heeft meer bekend gemaakt over The Dark Crystal: Age of Resistance. Naar de prequel van The Dark Crystal uit 1982 wordt reikhalzend uitgekeken en nu is eindelijk de releasedatum bekend gemaakt. De serie is vanaf 30 augustus te zien op Netflix en de eerste beelden zijn alvast een feit.

Lees: Alles over The Dark Crystal: Age of Resistance

Het nieuwe aanbod van donderdag:

Titel Genre Jaar IMDb
Abyss (S01E06) Drama 2019
Girl, Interrupted Drama 1999 7.3
Svaha: The Sixth Finger Thriller 2019 6.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?