Bridgerton Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuw castlid Bridgerton, eerste beelden IJslandse serie Katla

Netflix heeft een nieuw castlid aangekondigd voor Bridgerton seizoen 2. In het tweede seizoen maken we kennis met de vader van Anthony. Ondertussen zijn ook de eerste beelden gelanceerd van de IJslandse serie Katla, afkomstig van de bedenker van Trapped.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuw castlid aangekondigd voor Bridgerton seizoen 2

Er is een nieuw castlid aangekondigd voor het tweede seizoen van Bridgerton. In seizoen 2 draait het om Anthony Bridgerton. In dat tweede seizoen maken we kennis met de vader van Anthony die op 38-jarige leeftijd overleed. De rol wordt vertolkt door Rupert Evans, bekend uit Charmed en The Man in the High Castle.

Eerste beelden van IJslandse serie Katla gelanceerd

Afkomstig van de bedenker van Trapped kunnen we op Netflix binnenkort aan de slag met Katla. In de mysterieuze nieuwe sciencefictionserie uit IJsland worden we meegenomen naar het stadje Vik dat geteisterd wordt door een vulkaanuitbarsting. De eerste beelden van de serie zijn nu alvast verschenen.

Netflix kondigt nieuwe vampier dramaserie First Kill aan

Netflix heeft een nieuwe vampier dramaserie aangekondigd. De streamingdienst heeft inmiddels de volledige cast voor het eerste seizoen van First Kill bekendgemaakt. Liefst elf acteurs voegen zich bij de hoofdrolspelers Imani Lewis en Sarah Catherine Hook.

Lees alles over First Kill

Bridgerton-makers moeten op zoek naar nieuwe opnameplek

De makers van Bridgerton zijn op problemen gestuit. Eerder werd al duidelijk dat de makers op moesten boksen met de makers van The Crown voor de opnameplekken. Om dat probleem op te lossen, hadden de makers van Bridgerton het vizier gericht om het bouwen van een set in Sunninghill Park voor het derde en vierde seizoen. Dat project is nu stil komen te liggen.

Lees alles over Bridgerton

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Kid Detective Komedie 2020 7.0 2021-05-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?