Netflix Daily

Netflix Daily: Maker Knives Out werkt aan thrillerserie en Skull Island

Van de hand van de maker van Knives Out kan er zomaar een nieuwe thrillerserie verschijnen met Neal Carey als hoofdpersonage. De teaser en releasedatum van Skull Island is verschenen.

Rian Johnson (Knives Out) werkt aan Neal Carey-thrillerserie

Door het grote succes van The Night Agent lijkt Netflix meer soortgelijke series te gaan maken. Daarvoor is nu volgens Whats on Netflix zelfs Rian Johnson, de maker van Knives Out, ingeschakeld. Hij zou de boeken van Don Winslow over Neal Carey gaan verfilmen. Winslow schreef meerdere boeken over Carey, een jonge boekenwurm uit New York die ook nog eens privédetective is. In totaal verschenen er vijf boeken over Neal Carey. Winslow schreef ook onder meer The Power of the Dog, dit boek is twee jaar geleden zeer succesvol verfilmd.

Skull Island komt in juni

Welkom terug op zijn eiland. Het volgende hoofdstuk van de Monsterverse begint. Vanaf 22 juni is Skull Island te zien op Netflix en de eerste teaser is verschenen.

Sweet Magnolias seizoen 3 krijgt releasedatum in de zomer

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is er goed nieuws over Sweet Magnolias. Het derde seizoen van de serie heeft een releasedatum gekregen. Vanaf 20 juli kunnen we op Netflix aan de slag met gloednieuwe afleveringen met Maddie, Helen en Dana Sue. Daarmee is het wachten op het derde seizoen bijna voorbij.

Lees alles over Sweet Magnolias

The Night Agent: 10 punten waarop de serie afwijkt van het boek

De razend populaire Netflix-serie The Night Agent is gebaseerd op een boek, maar wijkt op verschillende punten af van het verhaal van die thrillerroman. In het werk van schrijver Matthew Quirk, overigens met dezelfde titel, steekt het verhaal van Peter Sutherland nét wat anders in elkaar.

Lees alles over The Night Agent

Het nieuwe aanbod van gisteren:

I Think You Should Leave With Tim Robinson Komedie 2021 7.8 2023-05-30
Love Village (1 seizoen) Reality 2023 7.1 2023-05-30
Ad Astra Drama 2019 6.5 2023-05-30
Siren: Survive the Island (1 seizoen) Reality 2023 2023-05-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?