Netflix Daily

Netflix Daily: Trailer Peaky Blinders seizoen 5 verschenen, Jason Momoa in Netflix-thriller

Het Mercedes-drama van afgelopen weekend heeft volgens Toto Wolff niets te maken gehad met de aanwezigheid van Netflix. Ook is duidelijk dat Jason Momoa de hoofdrol heeft in een nieuwe thriller-film van Netflix en is Orange is the New Black een speciaal fonds begonnen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Trailer Peaky Blinders seizoen 5 verschenen

Fans van Peaky Blinders kijken reikhalzend uit naar het vijfde seizoen van de reeks. Nu het alweer bijna twee jaar terug is dat het vierde seizoen van de BBC-serie Peaky Blinders werd uitgezonden, is eindelijk de trailer van het vijfde seizoen verschenen. Wanneer de uitzendingen van het vijfde seizoen starten is nog niet bekend. De eerste vier seizoenen van de reeks zijn te bekijken op Netflix.

Toto Wolff: ‘Netflix heeft daarin geen rol gespeeld dit weekend’

Netflix was afgelopen weekend ter ere van het 125-jarige jubileum van Mercedes in de autosport aanwezig bij de wedstrijd in Hockenheim. De camera’s filmden achter de schermen bij Mercedes, maar dat had volgens teambaas Toto Wollff niets te maken met het teleurstellende weekend.

“Of we nu het 125-jarige jubileum vieren, de volledige top van Mercedes hier hebben of de jongens van Netflix om ons heen hebben, het heeft geen van allen een rol gespeeld dit weekend. We hebben laatstgenoemde wel veel meer materiaal gegeven dan we tijdens een ‘normaal’ weekend hadden kunnen voorschotelen”, vertelde hij aan Sky Sports. De teleurstellende prestaties van Mercedes in de race in Duitsland zullen worden belicht in het tweede seizoen van Formule 1: Drive to Survive.

Jason Momoa binnenkort te zien in Netflix-film Sweet Girl

Jason Moma heeft een nieuwe rol te pakken. De acteur die we vorig jaar konden zien in de film Aquaman heeft de hoofdrol te pakken in de film Sweet Girl. De acteur kruipt voor de film in de huid van een man die de dood van zijn vrouw wil wreken.

Speciaal fonds van Orange is the New Black-makers

De makers van Orange is the New Black hebben het einde van hun reeks op Netflix gevierd met het oprichten van een speciaal fonds. Met het Poussey Washington Fund, vernoemd naar één van de personages die in de gevangenis overleed, willen de makers vrouwen in de gevangenis helpen.

Trinkets krijgt tweede en direct laatste seizoen

Netflix heeft bekendgemaakt dat fans van Trinkets nog kunnen rekenen op een tweede seizoen. Daarna is het echter klaar voor de reeks. De serie gaat over drie studenten die op het eerste oog niets met elkaar gemeen hebben. Als ze allemaal naar de Shoplifters Anonymous Meeting moeten komen, ontstaat al snel een vriendschap. Ze blijken tenslotte allemaal dezelfde passie te delen: stelen.

Lees alles over Trinkets

Trailer Green Frontier verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Green Frontier naar buiten gebracht. De miniserie, ook wel bekend onder de naam Frontera Verde, verschijnt op 16 augustus bij de streamingdienst. De serie vertelt het verhaal van een aantal bizarre moorden die gepleegd worden op de grens van Brazilië en Colombia. De jonge detective Helena komt er al snel achter dat de moorden niet het grootste geheim zijn. Er zijn dieperliggende geheimen die verborgen liggen in de jungle.

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Titel Genre Jaar IMDb
Whitney Cummings: Can I Touch It? Stand-up 2019
Once Upon a Time in Mexico Actie 2003 6.4
The Other Guys Komedie 2010 6.7

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?