Netflix Daily

Netflix Daily: Grote deal voor Black Mirror-duo, nieuwe serie over sport schandalen in aantocht

Netflix is een unieke deal aangegaan met Black Mirror-makers Charlie Brooker en Annabel Jones. De streamingdienst gaat het bedrijf van de twee overnemen. Daarnaast heeft Netflix een nieuwe serie aangekondigd over sport schandalen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Unieke Netflix-deal voor Black Mirror-duo

Charlie Brooker en Annabel Jones, de makers van Black Mirror, hebben een unieke deal ondertekend bij Netflix. Netflix gaat in de komende vijf jaar het productiebedrijf van de twee overnemen. Daar gaat een bedrag van zo’n honderd miljoen dollar mee gemoeid. Het lijkt niet lang meer te duren tot de eerste projecten worden aangekondigd.

Don’t F**k With Cats-maker aan de slag met serie over sport schandalen

Netflix heeft de rechten aangekocht van een nieuwe documentaire die gemaakt is door Don’t F**k With Cats: Hunting An Internet Killer. Volgens Deadline gaat het om een serie waarin wereldwijde sport schandalen onder de loep worden genomen. Voor nu draagt de serie de naam Bad Sport.

Young Wallander aangekondigd door Netflix

Kurt Wallander kennen we maar al te goed, maar vooral als de oude en nukkige rechercheur. Nu komt er een nieuwe serie van het personage en wil van zijn jongere jaren. Netflix heeft daarvan de eerste teaser gelanceerd.

Lees alles over Young Wallander

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in juli

De strijd om de beste titels van juli ligt weer helemaal open. De grote vraag is vooral of de absolute favoriet van 2019 nu ook weer weet te vlammen. De beste serie van 2019 was in jullie ogen Vis a Vis. De Spaanse reeks won met afstand deze prijs en nu is het eindelijk zover dat het vijfde – en laatste – seizoen op Netflix staat. Gaat de reeks er met de buit vandoor? Het zal de komende dagen blijken.

Lees alles over de beste titels

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Transformers: War for Cybertron Trilogy (1 seizoen) Sci-Fi 2020

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?