Netflix Daily

Netflix Daily: Tweede HBO-serie op komst en nieuwe Castlevania-serie

Het gaat opeens rap met de HBO-series. Er is namelijk komende maand al een tweede in aantocht. De animeserie Castlevania is afgerond, maar de eerste spin-off staat op de rol.

Insecure opent het HBO-bal

Werd eerder al bekend dat Ballers naar Netflix komt, er is een andere HBO-serie die zelfs per 1 augustus al te zien zal zijn. Het gaat om Insecure, waarin we de beste vriendinnen Issa en Molly volgen terwijl ze hun leven in Los Angeles in goede banen proberen te leiden. Warner Bros – het bedrijf achter HBO – heeft besloten om series te gaan ‘verhuren’ aan Netflix en zo komen er de komende periode diverse HBO-series naar de streamingdienst.

Eerste spin-off Castlevania in aantocht: Nocturne

Het universum van Castlevania is nog lang niet voorbij. De animeserie draaide vier seizoenen en nu staat de eerste spin-off op de rol: Nocturne. Hierin zal worden ingezoomd op vampierenjager Richter Belmont. Bekijk alvast de teaser, de gehele reeks is te zien vanaf 28 september.

Releasedatum Virgin River seizoen 5 officieel bevestigd

Goed nieuws voor de fans van Virgin River. We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is de releasedatum voor het vijfde seizoen van Virgin River officieel bevestigd. Nadat Tudum eerder per ongeluk al de datum van 7 september naar buiten gebracht, ontkende Netflix niet veel later daarna dat er al een releasedatum bekend was. Ook Alexandra Breckenridge, beter bekend als Melinda Monroe, trok het bericht in twijfel. Nu is de releasedatum eindelijk officieel bevestigd.

Lees alles over Virgin Rivers

Sweet Magnolias seizoen 4: Alles wat we al weten

Na het verschijnen van het derde seizoen van Sweet Magnolias vragen veel fans zich af of we ons ook op mogen maken voor een Sweet Magnolias seizoen 4. Alhoewel Netflix daar nog geen officiële uitspraken over heeft gedaan, lijkt er nog altijd voldoende verhaal over voor een vierde seizoen. Een echte cliffhanger ontbrak aan het einde van seizoen 3, maar dat mag de pret niet drukken. In dit artikel vind je alles wat we al weten over Sweet Magnolias seizoen 4.

Lees alles over Sweet Magnolias

Het nieuwe aanbod van gisteren:

King the Land (1 seizoen) Romance 2023 2023-07-30
Ordinary Love Romance 2019 6.6 2023-07-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?