Netflix Daily Virgin River

Netflix Daily: Nieuw boek Virgin River in aantocht, Chadwick Boseman overleden

Verschrikkelijk nieuws vanuit de Verenigde Staten. De acteur Chadwick Boseman is op 43-jarige leeftijd overleden. Ander nieuws is dat er een nieuw boek van Virgin River op komst is. In de serie Virgin River heeft Robyn Carr nu het boek ‘Terug naar Virgin River’ geschreven.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Nieuw boek Virgin River in aantocht

Robyn Carr heeft de laatste tijd hard gewerkt aan een nieuw boek dat zich afspeelt in de wereld van Virgin River. Het nieuws boek verschijnt op 13 oktober in alle boekenwinkels en heet Return to Virgin River. Naar verwachting komt het boek dan ook beschikbaar in Nederland. Tot die tijd zijn de andere boeken van Robyn Carr te bestellen bij bol.com. Ondertussen wachten we op de release van het tweede seizoen van de serie op Netflix.

Acteur Chadwick Boseman overleden

Verschrikkelijk nieuws: De Amerikaanse acteur Chadwick Boseman is afgelopen weekend op 43-jarige leeftijd overleden. De acteur was vooral bekend van zijn rol in Black Panther, maar was recent ook nog te zien in Da 5 Bloods. Boseman bleek vier jaar gevochten te hebben tegen darmkanker, iets wat hij nooit publiekelijk heeft gemaakt. De vlaggen in South Carolina hangen halfstok als eerbetoon aan de overleden acteur. In die plaats werd hij geboren.

Soundtrack van alle vijf seizoenen van Lucifer

Muziek speelt in Lucifer een behoorlijk grote rol, want Lucifer Morningstar neemt zelf regelmatig plaats achter zijn piano. En gaandeweg de serie zijn er meer personages die muzikaal blijken te zijn. Inmiddels is er een soundtrack verschenen van de cast met alle nummers uit de eerste vijf seizoenen.

Lees alles over Lucifer

Deze films en series komen in september op Netflix

Of de zomermaanden nog niet mooi genoeg waren, gaat Netflix onverminderd voort met het toevoegen van toptitels. September is daar geen uitzondering op, met voor velen als hoogtepunt het tweede seizoen van Undercover.

Lees alles over nieuw in september

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Shooter Actie 2007 7.2
Problem Child 2 Komedie 1991 4.5

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?