Netflix Daily

Netflix Daily: Verrassende plottwist in Tiger King-soap, komedie Boo, Bitch met Lana Condor in aantocht

Er is een verrassende plottwist gekomen in de Tiger King-soap. Carole Baskin heeft de voormalig dierentuin van Joe Maldonado Passage namelijk verkocht. Ondertussen krijgt ook de cast van de nieuwe komedieserie Boo, Bitch met Lana Condor vorm.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Verrassende plottwist in Tiger King-soap

Een grote verrassing in de Tiger King-soap. De voormalig dierentuin van Joe Maldonado Passage, beter bekend als Joe Exotic, heeft een nieuwe eigenaar. Carole Baskin, de grote aartsrivaal van Joe, heeft het terrein vekrocht. De twee liggen al jaren met elkaar in de clinch. Uiteindelijk werd Exotic veroordeeld voor het beramen van een moord op Baskin. Terwijl hij zijn gevangenisstraf uitzit, heeft Baskin de voormalig dierentuin van Exotic. Zij kreeg de dierentuin in het bezit na een reeks rechtszaken.W at de nieuwe eigenaren op het stuk grond gaan vestigen, is nog onduidelijk. Er mag in ieder geval niets Tiger King-gerelateerd mee gedaan worden.

Komedie Boo, Bitch met Lana Condor in aantocht op Netflix

De cast van de Netflix komedie Boo, Bitch krijgt vorm. To All The Boys I’ve Loved Before-ster zal worden bijgestaan door Zoe Colletti (Fear the Walking Dead), Mason Versaw (Gossip Girl) en Aparna Brielle (A.P. Bio). Boo, Bitch draait om een middelbare scholier die altijd onder de radar heeft geleefd. In een nacht grijpt ze de kans om haar verhaal te veranderen en een episch leven te gaan leiden. De productie van Boo, Bitch start in september in Los Angeles en zal acht afleveringen tellen.

Brooklyn Nine-Nine gaat in september van Netflix verdwijnen

Slecht nieuws voor de fans van Brooklyn Nine-Nine. Netflix heeft namelijk laten weten dat komende maand de zeer geliefde komedieserie zal worden verwijderd. Halverwege september lopen de rechten af en zullen alle seizoenen uit het aanbod verdwijnen.

Lees alles over Brooklyn Nine Nine

You seizoen 3 komt in oktober naar Netflix

Netflix heeft de releasedatum van het derde seizoen van You bekendgemaakt. Vanaf 15 oktober keren Joe Goldberg en Love terug voor gloednieuwe afleveringen. Dat nieuws werd bekendgemaakt door middel van een video waarin ook de naam van de aanstaande baby bekend wordt gemaakt.

Lees alles over You

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Chesapeake Shores (4 seizoenen + S05E03) Drama 2021 7.5 2021-08-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?