Netflix Daily

Netflix Daily: Na Yes Day nu Family Switch; One Piece behind the scenes

Met Family Switch komt er dit najaar een nieuwe familiefilm. Vrijdag verschijnt One Piece en er is nu een behind the scenes verschenen.

Family Switch de opvolger van Yes Day

Jennifer Garner en Jenna Ortega waren een aantal jaar geleden te zien in Yes Day. Deze vrolijke familiefilm krijgt nu een vervolg met Family Switch. Ortega heeft geen tijd meer door haar grote rollen zoals in Wednesday, maar Garner is opnieuw van de partij. Een familie wisselt van lichaam tijdens een ‘zeldzame planetaire uitlijning’. En de weg naar normaal worden wordt hilarisch, maar brengt ze ook dichter bij elkaar. Op 30 november zal Family Switch verschijnen.

Megaproject One Piece heeft alvast een behind the scenes

Vandaag wordt One Piece gelanceerd. Deze bewerking van een zeer succesvolle animeserie moet één van de knallers van dit najaar worden op Netflix. Er is nu alvast een behind the scenes verscheen, waarbij Inaki Godoy (die hoofdpersoon Monkey D. Luffy speelt) op bezoek gaat bij de legendarische Eiichiro Oda.

Originals Tips: Animehit One Piece, interactieve romcom en (g)een happy ending

Iedere week brengt Netflix heel wat Original-titels uit. Kersverse series, films, documentaires en realityseries vanuit de hele wereld. De titels van deze Netflix-producties zijn vaak nog onbekend, maar dat duurt in sommige gevallen niet lang. We stellen je iedere week een aantal nieuwe Originals voor, zodat jij weet wat je dit weekend kunt kijken. En dan kun je daarna gelijk meepraten!

Lees alles over Original Tips

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix van augustus

Augustus zit erop en het is dan ook tijd om je favorieten te kiezen. Want ook in augustus zijn er weer heel veel nieuwe films, series en documentaires verschenen.

Lees alles over de Beste van augustus

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Ultimatum: Marry or Move On (2 seizoenen) Reality 2023 5.3 2023-08-30
My Happy Marriage (1 seizoen) Anime 2023 2023-08-30
La Gran Seduccion Drama 2023 2023-08-30
Heart of Invictus Docu 2023 2023-08-30
Live to 100: Secrets of the Blue Zones (1 seizoen) Docu 2023 2023-08-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?