Netflix Daily

Netflix Daily: Nieuwe gezichten in Lincoln Lawyer 2 en The Upshaws verlengd

Lincoln Laywer keert terug voor een tweede seizoen en daarin zullen een aantal nieuwe gezichten verschijnen in de rechtbanken. Lachen geblazen kan er nogmaals met The Upshaws, want er verschijnt een nieuw seizoen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Twee nieuwe gezichten in Lincoln Lawyer

Het tweede seizoen van Lincoln Lawyer zal spoedig in productie gaan, want de cast is compleet. MiLana Parrilla en Yaya DaCosta zullen zich namelijk voegen bij de serie. Parrilla was eerder te zien in Once Upon a Time zal de rol van Lisa Trammell op zich nemen. Een gewaardeerde lokale chef-kok én community advocaat. Haar restaurant staat echter onder druk, want een vastgoedontwikkelaar aast op de grond. DaCosta (Chicago Med) vertolkt Andrea Freeman, een meedogenloze aanklager en ongeslagen rivaal in de rechtszaal.

The Upshaws gaan op voor derde seizoen

Voor The Upshaws gaat alles uitstekend. Het tweede deel van het tweede seizoen moet nog worden gelanceerd op Netflix, toch heeft de streamingdienst al bekendgemaakt dat de komedieserie een derde seizoen zal krijgen. Tevens zullen de resterende acht afleveringen van seizoen 2 aan het begin van 2023 worden gelanceerd.

Extra Verwijderalarm: 53 films en series gaan nog weg voor eind oktober

Het einde van de maand is weer heftig op Netflix. Zoals al aangekondigd zouden er nog flink wat films in het Netflix Verwijderalarm verschijnen. Nu is het zover dat de titels bekend zijn en brengen we dan ook een Extra Verwijderalarm. Want er gaan liefst 53 films en series niet mee naar november.

Lees alles over Extra Verwijderalarm

Henry Cavill stopt als The Witcher; nieuw gezicht voor seizoen 4

Goed en slecht nieuws voor de fans van The Witcher. Er komt minimaal een vierde seizoen van de succesvolle serie, alleen dan wel zonder Henry Cavill. Het gezicht van de serie verkiest namelijk een andere productie boven de serie. Er is wel gelijk een vervanger aangekondigd als The Witcher.

Lees alles over The Witcher

Het nieuwe aanbod van het weekend:

Morbius Sci-Fi 2022 5.2 2022-10-30
Karppi (3 seizoenen) Thriller 2022 7.1 2022-10-29
Zwaar Verliefd! Komedie 2018 5.8 2022-10-29
Arjan’s Big Year Docu 2017 2022-10-29

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van vrijdag

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?