Netflix Daily

Netflix Daily: Terzi komt écht tot een einde en zoektocht naar vermiste zoon

Het derde seizoen van Terzi is aanstaande en dit blijkt daadwerkelijk het einde te zijn. Vanuit Polen komt er in november een heftige zoektocht naar een vermiste zoon.

Derde seizoen Terzi is echt het slotstuk

Het sijpelde de afgelopen weken al door. Terzi seizoen 3 komt in november en dit kon wel eens het einde van de serie zijn. Afgelopen jaar blijkt namelijk alles in één keer op te zijn genomen, waarop Netflix de drie seizoenen alle drie in 2023 kon lanceren. Het verhaal zal op 3 november worden afgerond en daarmee dus klaar zijn. De trailer is alvast te zien.

Poolse dramaserie over een vermiste zoon

Net Informacja Zwrotna komt er op 15 november een heftige Poolse serie aan. Feedback, zoals de Engelse titel luidt, gaat om een voormalige rockster. Zijn geheugen is een gatenkaas geworden doordat hij verslaafd is geraakt tijdens zijn zijn muziekcarrière. Zijn gezin heeft hij dan ook achtergelaten met veel problemen. En nu begint hij aan een reis om zijn vermiste zoon te vinden. De trailer is alvast te zien.

Verwijderalarm: Veel Nederlandse films in lijst van vertrekkers

De lijst van vertrekkers is eind oktober opvallend kort. Normaliter gaan er de laatste dagen van een maand heel veel films en series uit het aanbod van Netflix. Ditmaal valt dat reuze mee en zijn er maar een tiental titels die we de komende week kwijt gaan raken.

Lees alles over het Verwijderalarm

Trailer van The Crown seizoen 6: Parijs zal alles voor goed veranderen

Op 16 november is het eindelijk zover, het zesde seizoen van The Crown gaat van start. De eerste afleveringen worden gelanceerd op Netflix, een maandje later – 14 december – komt het ultieme slotstuk van de serie over Queen Elizabeth. De trailer is nu verschenen.

Lees alles over The Crown

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Step Up Drama 2006 6.5 2023-10-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?