Netflix Daily

Netflix Daily: Undercover meest populaire titel, verhaal achter Don’t F**k With Cats

Netflix heeft de meest populaire titels van het jaar 2019 bekendgemaakt. Met Undecover op de eerste plek. Daarnaast heeft de streamingdienst een video online geplaatst op YouTube waarin we het achtergrondverhaal van Don’t F**k With Cats te horen krijgen.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Undercover meest populaire titel van 2019

Netflix heeft via Twitter een lijst gelanceerd waarin de top tien populairste titels van 2019 in Nederland te bekijken zijn. Wie dacht dat een titel als La Casa de Papel bovenaan stond, komt bedrogen uit. In Nederland wordt de top drie gevormd door: Undercover, 6 Underground en Murder Mystery. La Casa de Papel staat op een vierde plek, gevolgd door The Irishman. De lijsten zijn gebaseerd op het aantal Netflix-accounts dat minstens twee minuten van een titel heeft gekeken binnen de eerste 28 dagen na de release.

Verhaal achter Don’t F**k With Cats

Netflix lanceerde eerder deze maand een indrukwekkende documentaire genaamd Don’t F**k With Cats. In een video op YouTube komen we erachter hoe het idee voor de nieuwe documentaire over de kattenmoordenaar is ontstaan en hoe online speurneuzen de jacht op de kattenmoordenaar openen.

Netflix neemt The A List over van de BBC; seizoen 2 op komst

The A List gaat een vervolg krijgen. De thrillerserie verscheen oorspronkelijk op de BBC en in augustus 2018 kwam het eerste seizoen op Netflix. De streamingdienst heeft nu de rechten overgenomen van de Britse omroep en er zal een tweede seizoen worden gemaakt.

Lees alles over The A List

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in december?

De laatste maand van het jaar heeft weer heel veel nieuwe titels naar Netflix gebracht. Zo rond de feestdagen kwamen er in rap tempo films, series, documentaires en non-scripted titels bij. We zijn op zoek naar de beste. Een ding is duidelijk: de keuze wordt niet eenvoudig.

Stem om jouw beste van december

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Peppa Pig (5 seizoenen) Kinderen 2005 7.0 2019-12-30
Alexa & Katie (3 seizoenen) Komedie 2018 7.2 2019-12-30
Sonic Boom (1 seizoen) Kinderen 2014 6.3 2019-12-30
The Disastrous Life of Saiki K. Reawakened (1 seizoen) Animatie 2019 2019-12-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?