Netflix Daily

Netflix Daily: Martin Scorsese presenteert Pretend It’s A City, interview We Can Be Heroes cast

Martin Scorsese heeft een nieuwe Netflix Original gepresenteerd. De regisseur is aan de slag gegaan met Pretend It’s A City en daarvan zijn nu de eerste beelden verschenen. Daarnaast heeft Netflix een interview met de cast van We Can Be Heroes gedeeld.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Martin Scorsese presenteert nieuwe Netflix Original Pretend It’s A City

Martin Scorsese heeft een nieuwe Netflix Original gepresenteerd. Het gaat om Pretend It’s A City, een miniserie die op 8 januari wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. We worden meegenomen in een zwerftocht door New York naar de fascinerende ideeën van de ironische schrijfster en vertelster Fran Lebowitz tijdens haar gesprekken met Martin Scorsese.

Interview met de cast van We Can Be Heroes

De nieuwe superheldenfilm We Can Be Heroes is een groot succes geworden op Netflix. De streamingdienst heeft dan ook besloten de castleden op te bellen voor een video interview. Zo komen we onder meer te weten over pranks op de set en komen we erachter waarin de kinderen beter zijn dan de ouders.

The Big Bang Theory blijft toch op Netflix, vraagteken Prison Break

Eindelijk is er toch goed nieuws te melden vanuit het Verwijderalarm. Een handvol topseries stonden op de nominatie om te verdwijnen. Inmiddels lijkt de schade zich te beperken, want op het allerlaatste moment is The Big Bang Theory toch verlengd en mogelijk blijft het daar niet bij.

Lees alles over de te verwijderen titels

Wat vind jij de beste nieuwe titels op Netflix in december

December zit erop, tijd om de balans op te maken. En vooral te bepalen wat jullie de beste nieuwe films, series en documentaires op Netflix vonden. Wat zijn voor jullie de laatste winnaars van 2020?

Stem op de beste van de maand

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Best Leftovers Ever! (1 seizoen) Reality 2020 2020-12-30
Equinox (1 seizoen) Thriller 2020 2020-12-30
Dr. Seus’ The Lorax Familie 2012 6.5 2020-12-30
Get Out Horror 2017 7.7 2020-12-30
Transformers: War for Cybertron: Earthrise (1 seizoen) Kinderen 2020 2020-12-30
The Rope Curse 2 Horror 2020 6.2 2020-12-30

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?