Netflix Daily

Netflix Daily: Spaanse thrillerserie Feria aangekondigd, Jennifer Lawrence had moeite met Jonah Hill

Netflix heeft een nieuwe Spaanse serie aangekondigd. Het gaat om Feria, een serie die op 28 januari naar Netflix komt. Ondertussen blijkt dat Jennifer Lawrence het heel moeilijk vond om samen te werken met Jonah Hill.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Spaanse thrillerserie Feria aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe Spaanse thrillerserie aangekondigd onder de naam Feria. De serie komt op 28 januari 2022 naar Netflix en is gemaakt door Agustín Martínez en Carlos Montero. De serie draait om twee zussen die te maken krijgen met een nieuwe realiteit en bovennatuurlijke elementen als blijkt dat hun ouders hebben deelgenomen aan een dodelijk cultusritueel.

Jennifer Lawrence vond het heel moeilijk om met Jonah Hill samen te werken

Jennifer Lawrence werkte voor Don’t Look Up samen met namen als LEonardo DiCaprio, Meryl Streep en Jonah Hill. Met laatstgenoemde vond ze werken allesbehalve makkelijk. Dat had alles te maken met het feit dat Lawrence nogal vaak moest lachen om Hill. “Het was heel, heel moeilijk om met Jonah te filmen en nieuwe take na take te verpesten omdat ik moest lachen”, aldus Lawrence.

Emily in Paris seizoen 3: Alles wat we al weten

Vlak voor de kerstdagen van 2021 verscheen het tweede seizoen van Emily in Paris op Netflix. Ook het tweede seizoen van de romantische komedieserie is weer volop bekeken. In de laatste aflevering zien we dat Emily voor een moeilijke keuze staat: moet ze in Frankrijk blijven of keert ze terug naar Amerika? Het antwoord lijken we pas te krijgen in een eventueel derde seizoen. In dit artikel lees je alles wat we al weten over Emily in Paris seizoen 3.

Lees alles over Emily in Paris

Beste muziekdocu’s op Netflix

Netflix staat bol van de muziekdocumentaires én concerten. En zo aan het einde van 2021, met de Top 2000 op de radio (NPO Radio 2) is het misschien een idee om er één of twee (of allemáál!) op te zetten. Zo ga je zeker muzikaal het jaar uit! Muziek hoort samen te gaan met een Top-40, hierbij dan ook de 40 beste muziekdocu’s op Netflix!

Lees alles over de beste muziekdocu’s

Het nieuwe aanbod van gisteren:

The Standups (3 seizoenen) Cabaret 2021 6.7 2021-12-29
The Future Diary (5 afleveringen) Reality 2021 2021-12-29
Crime Scene: The Times Square Killer (1 seizoen) Docu 2021 2021-12-29
Folk med Angest (1 seizoen) Crime 2021 2021-12-29

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?