Laatste nieuws over Netflix

Netflix deelt beelden van Hold Tight, nieuwste Harlan Coben-serie

Anno 2022 kan de Netflix-abonnementhouder niet meer aan Harlan Coben ontsnappen. Door een uitgebreide deal tussen de thrillerschrijver en de streamingdienst, komt er om de zoveel maanden een nieuwe serie uit. Nu is Hold Tight op komst!

Vervolg op The Woods

In 2020 verscheen de serie The Woods (W glebi lasu) op Netflix en Hold Tight (Zachowaj spokoj) is daar het vervolg op, al is de show (naar verluidt) ook los te bekijken. Hoofdrolspeler Grzegorz Damięcki keert terug en neemt de rol van openbaar aanklager Pawel Kopiński wederom op zich.

The Woods schotelde ons twee verhaallijnen voor: in het heden werd de hierboven genoemde Kopiński naar de vindplek van een lichaam geroepen. En daar werd hij negatief verrast: het moordslachtoffer had namelijk krantenknipsels over Pawel bij zich! De andere tijdlijn speelde zich af in 1994 op een zomerkamp waar Pawel een van de begeleiders was. Op dat kamp verdwenen twee mensen spoorloos, onder wie Pavels zus.

Verdwijning rijkeluiskind

Hold Tight is een heel nieuw avontuur; geen zomerkamp dus meer! Wel is er alweer iemand verdwenen: een zoon uit een vermogend gezin. Kort nadat een klasgenoot zichzelf van het leven beroofd heeft, begint de achttienjarige Adam zich steeds afstandelijker te gedragen, waarna hij ook nog eens spoorloos verdwijnt. Heeft dat te maken met de zelfmoord? En wie heeft de verdwijning op zijn geweten? Netflix heeft inmiddels een teaser gepubliceerd waarin de eerste beelden van de aankomende Harlan Coben-serie te zien zijn.

Hold Tight is gebaseerd op het gelijknamige boek van Coben, afkomstig uit 2008. De serie telt in totaal zes afleveringen, waarvan de releasedatum onbekend is. Heel lang kan Hold Tight vermoedelijk niet op zich laten wachten, aangezien we al een trailer hebben!

Nog véél meer Coben

Overigens is Hold Tight al weer het zevende Harlan Coben-project van Netflix. De deal tussen de auteur en de streamingdienst is echter dusdanig uitgebreid tot we pas op de helft zijn: er komen ná Hold Tight nóg zeven verfilmingen aan. Benieuwd naar alle Coben-series op Netflix? Pak dan dit artikel erbij!

Bekijk de teaser van Hold Tight

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?