Laatste nieuws over Netflix

Netflix denkt na over gratis abonnement

Het kan zomaar dat er in de nabije toekomst een gratis versie van Netflix beschikbaar komt. De streamingdienst is alle opties aan het bekijken om zo veel mogelijk abonnees aan zich te binden. Daarbij is nu dus ook deze nieuwe optie bijgekomen.

Betrokkenheid is de sleutel

Bela Bejaria is Chief Content Officier bij Netflix en sprak tijdens de upfront presentatie van het bedrijf. “Betrokkenheid is de sleutel tot succes van streamen”, liet hij daar volgens ComicBook weten. Er werd gesproken over de in 2022 geïntroduceerde abonnementsvorm die goedkoper is maar daarvoor kijkers wel  advertenties rondom de films en series krijgen. Nu wordt er gekeken naar een verdere stap.

Niet volledig

Want om nog meer leden aan zich te binden wordt er op de burelen van Netflix gepraat over de optie om de streamingdienst gratis aan te bieden, waarbij deze gebruikers daar tegenover wel veel advertenties voorgeschoteld krijgen. Ook zou het dan een optie zijn dat niet het volledige aanbod beschikbaar zal zijn, maar grote titels los gekocht kunnen worden. Voorlopig zijn er nog geen concrete plannen, maar ligt het dus wel in de week om deze nieuwe route te bewandelen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?