Laatste nieuws over Netflix

Netflix gaat door met Dear White People en bestelt seizoen 3

Er komt een derde seizoen van de Netflix-serie Dear White People. Nadat de serie eind april het tweede seizoen lancerde bij de streamingdienst komt dus al vrij snel de bevestiging dat er nog een vervolg op het verhaal komt.

Kritiek

Zeker in aanloop naar het eerste seizoen in 2017 kreeg de serie veel kritiek. Er waren tegenstanders die van mening waren dat er racisme tegen blanken werd gepromoot. Toch was het verhaal van Dear White People niet nieuw, aangezien de serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2014.

Dear White People seizoen 3 op Netflix

Netflix heeft inmiddels Dear White People seizoen 3 besteld en dus gaat de streamingdienst vrolijk door met de serie. De kritiek op de reeks is inmiddels ook verstomd. Na het spannende einde van het eerste seizoen volgde in april het vervolg. Ook na het tweede seizoen liggen er nog genoeg vragen voor een derde seizoen. Dat derde deel is nu dus bevestigd door Netflix. Ook Dear White People seizoen 3 zal weer uit tien afleveringen bestaan, net als de twee voorgaande seizoenen.

Rassenkwestie

Dear White People draait om het zwarte studentenhuis Armstrong-Parker. Het studentenhuis bevindt zich op de campus van de Universiteit van Winchester, die voornamelijk wit is. Racisme komt daarom veel voor op de campus en studente Samantha White probeert met een tegengeluid te komen. Dit doet ze door middel van een radioprogamma waarin ze de rassenkwestie bespreekbaar maakt.

Wanneer Dear White People seizoen 3 op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Tussen seizoen 1 en 2 zat ongeveer een jaar en omdat het derde seizoen vrij vlot besteld is door Netflix is het aannemelijk dat seizoen 3 in 2019 ook rond maart en april zal verschijnen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?