Laatste nieuws over Netflix

Netflix geeft eerste beelden van Dark seizoen 2 vrij

Dark was misschien wel de grootste Netflix-verrassing van 2017 en het duurde dan ook niet lang voordat er een tweede seizoen werd besteld. Tijdens het See What’s Next evenement van Netflix in Rome werden de eerste beelden van dit nieuwe seizoen alvast verspreid.

Enorme populariteit

Dat Netflix kan scoren met niet-Engelstalige series bewees het eens te meer met Dark. De eerste Duitse Netflix Original scoorde namelijk ook buiten de landsgrenzen van Duitsland erg goed en zelfs in landen waar geen Duits wordt gesproken.

Negentig procent van de kijkers van Dark seizoen 1 kwam namelijk niet uit Duitsland. Met name in Zuid-Amerika bleek Dark erg geliefd. Landen als Chili en Brazilië konden geen genoeg van Dark krijgen, maar ook in Nederland werd de serie goed ontvangen.

Eerste beelden Dark seizoen 2

Wanneer Dark seizoen 2 gelanceerd zal worden door Netflix is nog niet bekend. De productie moet zelfs nog van start gaan. Dat staat gepland voor 25 juni. De productie zal plaatsvinden in en rondom Berlijn en daar zal dus gewerkt worden aan de acht nieuwe afleveringen van Dark seizoen 2. Om de lange wachttijd enigszins te overbruggen kon Netflix wel alvast wat eerste beelden van Dark seizoen 2 delen. Het zijn weliswaar nog geen bewegende beelden, daar moet nog even op gewacht worden, maar met onderstaande stills wordt wel weer direct de kenmerkende sfeer van Dark opgeroepen.

Dark seizoen 2 Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?