Laatste nieuws over Netflix

Netflix geeft gas en kondigt nieuwe series aan

Het is een superavond. Netflix heeft vanavond van verschillende series de releasedates bekend gemaakt. Eerder werd vanavond al bekend dat het eerste seizoen van Marco Polo een vervolg gaat krijgen met een tweede seizoen.

House of Cards is de serie waar we het snelst weer van kunnen gaan genieten. Okee, vorig jaar werd al bekend gemaakt dat deze topserie op 27 februari 2015 weer verder gaat, maar het maakte ons vanavond niet minder enthousiast bij het zien van onderstaande foto.

Maar er was meer. Op vrijdag 6 maart verschijnen alle afleveringen van de Netflix Original serie Unbreakable Kimmy Schmidt. Deze gloednieuwe serie komt van de makers van 30 Rock en is ook een komedieserie. Het verhaal gaat over een vrouw die gered wordt uit een sekte en een nieuw leven begint als nanny. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Ellie Kemper, Tituss Burgess, Sara Chase.

Twee weken later verschijnt er weer een nieuwe serie van de hand van Netflix. Op 20 maart debuteert de dramatische thriller Bloodline. De verwachtingen zijn alvast hooggespannen voor deze serie, waarin van een hechte familie allerminst sprake lijkt…

Op 10 april 2015 kunnen de fans van Marvel genieten van een nieuwe serie over Daredevil, die exclusief in samenwerking met Netflix is gemaakt. Terwijl Matt Murdock in het dagelijks leven een gewone advocaat is, beschermt hij ’s nachts de New Yorkse wijk Hell’s Kitchen tegen het kwaad.

En dan iets nieuws. Op 8 mei gaat Grace and Frankie live, exclusief op Netflix. Deze nieuwe Netflix Original is vooral heel erg grappig. De mooie Grace en de ietwat vreemde Frankie moeten aanvankelijk niets van elkaar weten. Wanneer hun echtgenotes Robert en Sol echter aankondigen dat ze hen verlaten komt daar plotseling toch verandering in…

Op het officiële Facebook kanaal van Netflix wordt er aan Nederland geen melding gemaakt over Orange Is The New Black, terwijl er inmiddels wel bekend is geworden dat in ieder geval op 10 juli een vervolg wordt gegeven aan de zeer populaire serie. Het kan zijn dat dit alleen voor Amerika gaat, maar we weten nog van seizoen 2 dat er destijds weinig verschil zat tussen de release in Amerika en in Nederland. Wij mikken dus ook op juli voor het online verschijnen van seizoen 3 van Orange Is The New Black.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?