Laatste nieuws over Netflix

Netflix geeft meer prijs over release Suits seizoen 7B

Suits seizoen 7

Het tweede deel van seizoen 7 van Suits zal begin komend jaar op Netflix verschijnen. Dit heeft de streamingdienst naar buiten gebracht via hun sociale kanalen. Netflix spreekt zelf over 2020, waarbij een goede indicatie te geven valt.

Seizoenen Suits in twee delen gesplitst

In de Verenigde Staten wordt Suits uitgezonden door USA Network. De seizoenen worden door deze zomer telkens door tweeën geknipt, met een forse winterbreak. Dit zorgt ervoor dat ook op Netflix telkens maar een half seizoen per keer verschijnt en er daarna weer een half jaar gewacht moet worden.

Zelfde recept als seizoen 6?

Voor het zesde seizoen ging dit al op, waarbij in de zomer het eerste deel verscheen en vervolgens eind januari 2019 het tweede deel. Het heeft er nu alle schijn van dat voor het zevende seizoen hetzelfde recept wordt gehanteerd. Deze zomer kwamen de eerste tien afleveringen al op Netflix. De streamingdienst heeft nu laten weten dat het tweede deel in 2020 zal verschijnen. Onze verwachting is dat dit om de eerste maanden van het nieuwe kalenderjaar zal gaan, vermoedelijk eind januari of begin februari. Voor seizoen 8 wordt het daarna wachten tot minimaal de zomer.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Suits seizoen 7B op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!