Laatste nieuws over Netflix

Netflix geeft opdracht voor Stranger Things seizoen 2

Stranger Things seizoen 2 Netflix

Stranger Things seizoen 2 Netflix
Stranger Things seizoen 2 gaat er komen. Eindelijk is het hoge woord er uit. Netflix heeft via het Amerikaanse Twitter-kanaal bekend gemaakt dat Stranger Things seizoen 2 besteld is. Daarmee komt een einde aan een onzekere periode, waarin er door velen werd afgevraagd waarom het nog niet zeker was of er wel een tweede reeks zou komen.

Met Stranger Things heeft Netflix dé zomerhit in handen. De serie verscheen in juli op Netflix en viel direct in de smaak bij de abonnees. In no-time hadden 140.000 mensen op IMDb een cijfer gegeven aan de serie en dat staat nog altijd op een 9.1. Voor de lancering had Netflix niet veel aandacht aan de serie besteed, maar sinds de serie beschikbaar is nam de aandacht fors toe. Niet alleen Netflix zelf kwam met grappige tools, er werden heuse mixtapes gemaakt en inmiddels is er zelfs ook een spel in ontwikkeling.

Stranger Things seizoen 2 op Netflix

Ondanks dat het wel duidelijk was dat Stranger Things een succes was duurde het voor het gevoel van veel mensen lang alvorens Stranger Things seizoen 2 werd aangekondigd door Netflix. Het einde van het eerste seizoen bevat een enorme cliffhanger en dus moest er wel een tweede seizoen van Stranger Things komen. Zelfs Netflix CEO Reed Hastings gaf aan dat hij het niet verstandig zou vinden als er geen tweede reeks zou komen. Ook daarna bleef het nieuws echter uit, tot vandaag, 31 augustus. Het is officieel, er komt een tweede seizoen van Stranger Things. Er worden negen nieuwe afleveringen gemaakt. Stranger Things seizoen 2 wordt in 2017 op Netflix verwacht. Vermoedelijk ligt die releasedatum rond dezelde datum als dit jaar, maar dan twaalf maanden later. Medio juli 2017 dus.