Laatste nieuws over Netflix

Netflix geeft releasedatum aan BoJack Horseman seizoen 4

Netflix heeft bekend gemaakt wanneer BoJack Horseman seizoen 4 te zien is bij de streamingdienst. Het nieuwe seizoen van BoJack Horseman komt ruim een jaar na het derde deel. De komische animatieserie van Netflix wordt op vrijdag 8 september hervat.

Paard

BoJack Horseman is een animatieserie en zoals de achternaam al doet vermoeden is BoJack een paard. In de jaren tachtig en negentig was BoJack de ster in zijn eigen sitcom Horsin’ Around. Al die jaren heeft hij op dat succes geteerd, maar komt terecht in een midlifecrisis.

BoJack Horseman seizoen 4 op Netflix

Ook in BoJack Horseman seizoen 4 zal het paard weer proberen zijn leven op de rit te krijgen. De kans is groot dat dit ook nu weer niet zal lukken, maar dat zorgt juist ieder seizoen weer voor de pret. BoJack zal ook nu weer op zoek gaan naar een doel in zijn leven. Daar bedenkt hij vast iets op, om het vervolgens weer op hilarische wijze te verknallen. Vanaf 8 september zullen we exact te weten komen waar BoJack Horseman seizoen 4 over gaat, want dan volgt de release van het nieuwe seizoen.

BoJack Horseman maakte het nieuws maandag zelf bekend. Dit deed hij via zijn Twitterkanaal en uiteraard geheel op eigen wijze. Het paard stuurde een mislukte foto de wereld in, waarop de releasedatum te zien is. De tekst is alleen niet helemaal goed te lezen, waarop BoJack in een volgende tweet vraagt hoe een foto weer verwijderd kan worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?