Laatste nieuws over Netflix

Netflix gelanceerd in Nederland

Na maanden wachten is Netflix eindelijk in Nederland gelanceerd. Afgelopen nacht is de schakelaar omgezet bij de videostreamingdienst. Voor acht euro per maand kunnen gebruikers van Netflix onbeperkt films en series bekijken via de streaming dienst


Ook via iDeal

Waar er in het verleden moeilijk gedaan moet worden via creditcards of andere ingewikkelde betalingssystemen, is het vanaf nu mogelijk om te betalen via iDeal. Ook Netflix maakt hier gebruik van. De eerste maand van Netflix in Nederland is ook nog eens gratis.

Nederlands en internationaal aanbod

Eerder deze week werd al bekend welk uitgebreid aanbod van Nederlandse films en series er via Netflix te kijken zijn. Qua films gaat dit onder meer over Komt een Vrouw bij de Dokter, Gooische Vrouwen en De Heineken Ontvoering. Ook zijn er veel internationale series te zien zoals Family Guy en Dexter.

Bekijk hier het complete aanbod van Netflix in Nederland!

Personaliseren

Als gebruiker van Netflix kun je de mogelijkheden nog verder personaliseren. Zoor alle programma’s die je hebt bekeken te beoordelen, zorg je ervoor dat Netflix je kijktips zal geven aan de hand van je eigen bevindingen. Het mooiste is nog wel dat je dit op één account met meerdere profielen kunt doen. Zo krijgt ieder lid van je familie zijn eigen voorkeuren te zien.

Alle besturingssystemen

Netflix is zo handig, doordat het mogelijk is om naar films en series te kijken via zowat alle mogelijke besturingssytemen. Naast je vaste pc of Mac is Netflix ook geschikt voor Apple TV, Windows Phone, iOs, Android en smart televisies. Ook de rits aan spelcomputers zoals de PlayStation3, Wii, Xbox360, thuisbioscopen en Bluerayspelers zijn geschikt om Netflix te gebruiken.

Uitbreidingsoptie

Voor acht euro per maand kun je gebruik maken van het volledige aanbod van Netflix. Je kunt op dat moment tegelijkertijd op twee apparaten kijken. Wil je dit opvoeren naar vier apparaten tegelijkertijd, dan kost je dat twaalf in plaats van acht euro per maand.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?