Laatste nieuws over Netflix

Netflix-gerelateerde Black Friday-aanbiedingen

Black Friday Netflix deals

De Black Friday-gekte is weer toegeslagen en ook als Netflix-fan kun je hier flink van profiteren. Er is anno 2019 bijna geen bedrijf meer dat Black Friday aan zich voorbij laat gaan en er zijn heel wat producten in de aanbieding die de kijkervaring nog beter maken!

Black FridayBlack Friday

Elektronica

Black Friday is over komen waaien uit Amerika en valt op de dag na Thanksgiving. De Amerikanen zijn dan vrij en gaan inkopen doen voor Kerstmis. De bedrijven spelen hier op in door hoge kortingen aan te bieden, waaronder veel elektronica. We zetten een aantal aanbiedingen op een rij.

Hoge korting op televisies

Een nieuwe televisie aanschaffen met hoge korting kan zomaar tijdens Black Friday. Het is bekend dat we het liefst naar een film of serie op Netflix kijken via de televisie. De afgelopen jaren is de beeldkwaliteit van televisies én producties enorm verbeterd. Zo dienen steeds meer 4K-televisies zich aan en breidt het aanbod van Netflix-titels in deze hoge kwaliteit steeds verder uit. Kijk jij liever op een monitor of op je tablet? Check dan ook de aanbiedingen in deze categorieën.

Bekijk hier de televisies met hoge kortingen

Bekijk de monitordeals

Bekijk de hoge korting op tablets

Google Home (mini) en Netflix

Google Home is in Nederland een relatief nieuw product en uitstekend te gebruiken in combinatie met Netflix. De Google Home is je persoonlijke assistent van Google en deze slimme speaker kun je bedienen met je stem. Door commando’s aan het apparaat te geven wordt het huishouden een stuk makkelijker. Met de Google Home kun je bijvoorbeeld ook de opdracht geven om een film of serie van Netflix op je televisie af te spelen, ideaal!

Er zijn twee verschillende Google Home apparaten. De Google Home speaker en de Google Home Mini. De Google Home speaker kost normaal 89 euro, maar is tijdens Black Friday flink afgeprijsd, naar 64 euro.

Bestel hier de Google Home voor 64 euro

Bekijk alle smart speakers met korting

Chromecast en andere mediaspelers in de aanbieding

De Chromecast van Google is en blijft een goedkope manier om je televisie om te toveren tot een Smart TV. Tijdens Black Friday is dit apparaatje nog goedkoper dan anders en daarmee wordt het afspelen van Netflix-titels op je televisie wel heel eenvoudig. Het is extra fijn dat de Chromecast voor veel meer zaken te gebruiken is, zoals YouTube, maar ook andere streamingdiensten.

Schaf een Chromecast aan tijdens Black Friday

Bekijk hier andere mediaspelers die zijn afgeprijsd

Soundbars en andere geluidsinstallaties

Topgeluid tijdens het kijken van een film of serie op Netflix is minstens zo belangrijk als scherp beeld. Wanneer deze combinatie goed is, dan is je kijkervaring optimaal. Een uitstekend moment dus om de oude stereoset de deur uit te doen en hier een fraaie soundbar voor in de plaats te doen, of een andere fraaie HiFi-set. Black Friday leent zich er uitstekend voor.

Bekijk hier Audio & Hifi met hoge kortingen

Bekijk hier koptelefoons met hoge kortingen

Bekijk hier de aanbiedingen van speakers

Oldskool series kijken

Het aanbod van Netflix heeft natuurlijk ontzettend veel te bieden, maar er zijn altijd films of series die je niet kunt kijken. Gelukkig bestaan de DVD-boxsets nog en Black Friday is hét moment om de collectie flink uit te breiden. Verschillende boxsets zijn scherp afgeprijsd en daarom extra interessant. Ouderwets een DVD-tje kijken heeft nog steeds zo z’n charme.

Bekijk de boxsets met hoge kortingen

Meer Black Friday-aanbiedingen checken? Neem dan hier een kijkje!

Black FridayBlack Friday