Laatste nieuws over Netflix

Netflix in gesprek over nieuw seizoen Gilmore Girls

Gilmore Girls: A Year in the Life kan zomaar een vervolg gaan krijgen. Netflix is namelijk met de makers in gesprek om een nieuw seizoen te gaan maken. Afgelopen november keerden Lorelai en Rory terug naar Stars Hollow voor vier nieuwe afleveringen van de razend populaire serie.

Gilmore Girls nieuw leven ingeblazen

Van 2000 tot en met 2007 was Gilmore Girls een grote hit, waarna het lang stil bleef. Netflix maakte twee jaar geleden echter bekend om de serie nieuw leven in te blazen met vier extra lange afleveringen genaamd Gilmore Girls: A Year in the Life. Alle vier de jaargetijden kwamen namelijk langs. De tijd had ook in Stars Hollow niet stilgestaan, want alle personages waren flink wat jaren verder in hun leven. Rory kwam terug naar het dorp en daar was opnieuw genoeg te beleven. Het seizoen werd afgesloten met een grote cliffhanger.

Verkennende fase

Moesten we het daarmee doen of zouden Lorelai en Rory toch nog terugkeren? De acteurs lieten regelmatig weten het fantastisch te vinden om weer bij elkaar te zijn en sloten een vervolg niet uit. Inmiddels is Netflix in gesprek met makers Amy Sherman-Palladino en Dan Palladino. Dit heeft Ted Sarandos, bij Netflix verantwoordelijk voor het aanbod, laten weten. “We waren erg blij met het succes van de show en de fans waren erg tevreden over de miniserie, het voldeed aan de verwachtingen.” Bij een Britse persdag voegde hij er nog wel aan toe dat er geen besluit is genomen. De gesprekken zijn in de verkennende fase.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?