Laatste nieuws over Netflix

Netflix haalt Once Upon a Time in Hollywood razendsnel binnen

De film Once Upon a Time in Hollywood komt in een recordtijd naar Netflix. Bioscoopfilms gaan meestal een lang proces in voor ze op streamingdiensten verschijnen, voor de negende film van Quentin Tarantino geldt dat niet.

Binnen een jaar op Netflix

Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat Once Upon a Time in Hollywood vanaf maandag 13 april te zien zal zijn op de streamingdienst. Dat is slechts driekwart jaar na de release in de bioscoop, want half augustus 2019 verscheen het verhaal met Brad Pitt en Leonardo DiCaprio in de Nederlandse cinema.

Rick Dalton en Cliff Booth

Voor Tarantino is het zijn negende film en de eerste sinds The Hateful Eight. Deze film is momenteel te zien op Netflix. Op IMDb krijgt Once Upon a Time in Hollywood na ruim 400.000 stemmen een 7,7. Het verhaal speelt zich af in 1969 en draait om Rick Dalton en Cliff Booth. Dalton is een acteur die zelf ook merkt dat hij op zijn laatste benen loopt. Hij probeert er nog wat van te maken samen met zijn stuntman – en tevens chauffeur en klusjesman – Booth. Vanaf 13 april is de film te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van Once Upon a Time in Hollywood

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?