Laatste nieuws over Netflix

Netflix-hitserie Emily in Paris krijgt roman

Terwijl het wachten op het derde seizoen van Emily in Paris in volle gang is, is er nu goed nieuws voor de fans van de Netflix-hit. De serie krijgt namelijk een eigen roman. Ben jij dan ook een echte boekenlezer, dan hoef jij je niet langer te vervelen tijdens het wachten op het nieuwe seizoen. Je bestelt het boek eenvoudig via bol.com voor 19,99 euro.

Terug naar het begin

Het gloednieuwe boek van Catherine Kalengula neemt ons mee naar het eerste seizoen van de serie. Daarin maakten we kennis met Emily die Amerika verruilde om voor haar carrière te gaan in Frankrijk. Al snel kwam ze erachter dat het er in Frankrijk allemaal heel anders aan toe gaat.

In het eerste seizoen kreeg ze te maken met wat problemen in de liefde. Ze verloor haar hart aan de knappe kok Gabriel, maar dat was tegelijkertijd ook de ex van haar beste vriendin Camille. Het gloednieuwe boek neemt ons mee naar alle verhalen uit het eerste seizoen, verteld uit het perspectief van Emily.

De roman

De roman over het eerste seizoen van Emily in Paris is per direct te koop via bol.com. Het bedrijf verkoopt de paperback-versie voor 19,99 en de digitale versie voor 9,99. De boeken worden vanaf 17 oktober uitgeleverd. Of ook de overige seizoenen in de toekomst voorzien worden van een roman, is nog onduidelijk.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?