Laatste nieuws over Netflix

Netflix kondigt horrorserie Chambers aan voor april

Chambers Netflix horror serie

Chambers wordt de nieuwste horror serie op Netflix. De streamingdienst heeft de serie met Uma Thurman en Tony Goldwyn aangekondigd voor 26 april. Dan zal de bovennatuurlijke serie op Netflix verschijnen, bestaand uit tien afleveringen. De trailer is nu ook verschenen.

Een donorhart

Uma Thurman kennen we uiteraard allemaal uit de Kill Bill films en Pulp Fiction. Nu keert ze terug in een ware horrorserie. In Chambers is de dochter van Nancy Lefevre (Thurman) al jong overleden. Een jonge hartpatiënte wordt gered dankzij een donorhart, van de dochter van Nancy. Maar vanaf dat moment wordt het eng.

Chambers: Bad Things Happen for a Reason

De dochter is namelijk onder dubieuze omstandigheden overleden en het donorhart gaat in het nieuwe lichaam langzaam haar eigen gang. En sommige ‘nieuwe’ karaktertrekken van de hartpatiënte zijn meer dan eng. De ontvanger van het hart legt contact met Nancy en langzaam ontdekt ze dat haar dochter misschien minder dood is dan ze denkt.

Tien afleveringen

Akela Cooper is showrunner van de serie en het verhaal is geschreven door Leah Rachel. Het eerste seizoen van Chambers bestaat uit tien afleveringen van een uur. Op 26 april zullen al deze episodes in één keer op Netflix verschijnen. Een trailer is nog niet gelanceerd.

Trailer Chambers ook gelanceerd

Half april werd in aanloop naar de release van Chambers ook de trailer gelanceerd. Daarin wordt helemaal duidelijk dat ons een luguber verhaal staat te wachten.