Laatste nieuws over Netflix

Netflix is nog lang niet klaar met Cobra Kai

Cobra-Kai-Netflix

Goed nieuws voor fans van Cobra Kai: seizoen 3 staat nu al een week of twee op Netflix en seizoen 4 is in de maak, maar dat betekent zeker niet het einde van de serie. Er zit nog véél meer in het vat voor Daniel LaRusso, Johnny Lawrence en co.

Cobra Kai-fan hoeft niet te vrezen

Een paar maanden geleden, in oktober 2020, werd al bekend dat er een vierde seizoen komt van Cobra Kai. Fans vragen zich echter al een tijdje af: hoelang gaat de Karate Kid-serie nog door? Hoeveel verhalen kunnen er nog verteld worden? Veel, aldus de showrunners. Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg onthullen in gesprek met TVLine dat de Cobra Kai liefhebber voorlopig niet hoeft te vrezen.

Hoelang gaat Cobra Kai nog door?

Volgens Heald heeft het trio de ‘endgame’ van Cobra Kai al uitgedacht, de showrunners weten dus wanneer de serie precies zal eindigen: “Ja, dat hebben we een tijdje geleden al bedacht. En seizoen 4 is zeker niet de zwanenzang van de show. Sterker nog, het einde is nog niet eens dichtbij. Jon, Hayden en ik hebben genoeg ideeën voor meerdere seizoenen; er moeten nog zó veel verhalen verteld worden voordat we bereid zijn om afscheid te nemen van Cobra Kai.”

Maar… denkt Netflix daar hetzelfde over? Daar lijkt het wel op, want Cobra Kai is behoorlijk populair. Toch waakt de streamingdienst er de laatste tijd voor om series té lang door te laten gaan. Wat dat betreft is men afgestapt van de strategie zoals die was bij House of Cards (6 seizoenen) en Orange Is The New Black (7 seizoenen). Heald, Hurwitz en Schlossberg hebben echter alle vertrouwen dat Netflix voor Cobra Kai een uitzondering maakt. Mogelijk komen er zelfs spin-offs!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?