Laatste nieuws over Netflix

Netflix knipt You seizoen 4 in twee delen en maakt relasedata bekend

Het vierde seizoen van You heeft een releasedatum gekregen op Netflix. Tijdens Tudum werd bekend dat het vierde seizoen in twee delen is geknipt en dat het eerste deel al op 10 februari te bekijken is op Netflix. Het tweede deel volgt precies een maand later op 10 maart.

Joe Goldberg

Met het vierde seizoen gaan de verhalen van Joe Goldberg verder. Om zijn verleden achter zich te laten, heeft hij een nieuwe naam aangenomen. Daarnaast werkt hij nu als leraar. Met de eerste beelden krijgen we alvast een glimp van wat we van hem mogen verwachten in het vierde seizoen. Zo ziet het er alweer naar uit dat er een aantal nieuwe dames op zijn pad komen. En dat betekent doorgaans niet veel goeds.

Releasedatum You seizoen 4

Voor het vierde seizoen heeft Netflix ervoor gekozen om het anders aan te pakken. Zo wordt het seizoen niet in één keer gelanceerd, maar in delen gereleased. Het eerste deel verschijnt al op 10 februari en het tweede deel volgt een maand later op 10 maart.

Het vierde seizoen brengt ook een aantal nieuwe gezichten met zich mee. Zo maken we kennen met Lukas Cage als Adam, Charlotte Ritchie als Kate, Amy Leigh Hickman als Nadia, Ed Speelers als Rhys en Tilly Keeper als Lady Phoebe.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?