Laatste nieuws over Netflix

Netflix komt met absurde serie The End Of The F***ing World

Netflix heeft de wereldwijde streamingrechten van The End Of The F***ing World (TEOTFW) bemachtigd. In Engeland was de absurde komedieserie al te zien bij Channel 4, maar vanaf eind deze week kan er via Netflix wereldwijd meegekeken worden.

Zwarte humor

Britse komedieseries staan bekend om de zwarte humor en die zal ook in The End Of The F***cking World een grote rol spelen. De reeks is gebaseerd op het gelijknamige stripverhaal van Charles S. Forsman en bestaat uit acht afleveringen.

The End Of The F***cking World seizoen 1 op Netflix

The End Of The F***cking World seizoen 1 zal vanaf vrijdag 5 januari op Netflix te zien zijn. Daarin gaan James en Alyssa op een bizarre reis. Ze zijn allebei zeer excentriek. James is zeventien jaar en denkt dat hij psychopaat is. Toen hij negen jaar oud was stak hij bijvoorbeeld zijn hand in gloeiend heet frituurvet, om maar iets te voelen. James heeft maar weinig ideeen voor zijn leven, maar wel is hij vastberaden om iemand te vermoorden.

Zijn potentiële slachtoffer wordt hem op een presenteerblaadje aangeboden als op een dag Alyssa voor zijn neus staat. Zij ziet wel iets in James en hij besluit te doen alsof, zodat hij haar later kan omleggen. Als ze na een idee van Alyssa besluiten er vandoor te gaan met de auto van James’ vader verandert er echter een hoop. James en Alyssa leren elkaar op een bizarre manier steeds beter kennen en natuurlijk wordt het vanzelf de vraag of James wel in staat is om zijn vriendin te vermoorden.

James wordt gespeeld door Alex Lawther. De Britse acteur is onder andere bekend van zijn rol in Black Mirror. Hij speelde Kenny in de derde aflevering van Black Mirror seizoen 3: Shut Up And Dance. Daarnaast speelde hij ook in The Imitation Game, als de jonge versie van Alan Turing. Jessica Barden is in de huid van Alyssa gekropen. De actrice uit Yorkshire speelde voor The End Of The F***cking World in onder andere Hanna en Far from the Madding Crowd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?